Med Microsoft Dynamics CRM Online får du den velkendte stærke CRM-software leveret som cloud-tjeneste fra Microsoft. Det giver øjeblikkelig adgang overalt med en forudsigelig og økonomisk understøttet serviceniveauaftale (SLA).

Giv produktiviteten et løft med en CRM-løsning, der er:

  • Velkendt - software, der giver medarbejderne handlekraft med en naturlig, produktiv og indsigtsfuld brugeroplevelse.
  • Intelligent - realtidsanalyser og strømlinede forretningsprocesser, der skaber grundlag for informerede beslutninger og driftseffektivitet.
  • God forbindelse - forbindelser mellem mennesker, processer og økosystemer, der giver virksomheden mulighed for at maksimere værdien fra relationer og systemer.

Vi har også en løsning, der passer til din branche

Hos NORRIQ har vi stor erfaring med at levere CRM-løsninger til så forskellige brancher som Handel & Service, Byggemateriale-industrien, Foreninger, Produktion m.fl. Vi kan derfor også rådgive og hjælpe dig med at få overblik over jeres kundeportefølje, processer og dermed optimere jeres virksomhed. Vores CRM-eksperter er ikke kun teknikere – men har også ledelses- og salgserfaring. De har derfor en meget bred forståelse af, hvad der skal til for at få en CRM-løsning til at fungere maximalt. Læs mere om NORRIQs CRM-løsninger her.

Fuld integration til Microsoft Dynamics NAV og C5

NORRIQs konsulenter kan som nogle af de få i branchen sikre fuld  integration mellem CRM og C5/NAV. Vi har erfaring med integration af stamdata, men også mere detaljerede faktura- og produktinformationer.

Med en CRM Online-løsning fra NORRIQ kombinerer du de velkendte Microsoft Office-programmer med kraftfuld CRM-software. På den måde er du sikker på at effektivisere markedsføringen og øge salget i din virksomhed.

Året ud kan du komme i gang med CRM Online for bare 229, 25 kr. pr. bruger pr. måned.

Tilbuddet er glædende til og med d. 31.12.2011.

Microsoft Dynamics CRM Online Fuld integration Microsoft Dynamics NAV Microsoft Dynamics C5 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK