For tredje år i træk har NORRIQ fået en pletfri revisionserklæring i forbindelse med vores hosting-ydelser. Hvert år bliver der foretaget en uvildig gennemgang og kontrol af vores løsning, aftaler og beredskab, og igen i 2011 har NORRIQ fået en pletfri erklæring.

I forbindelse med revisionserklæringen gennemgår Revi-IT, et revsionsselskab med speciale i IT revision følgende:

  • NORRIQs tekniske løsning. Her kontrolleres, at vores løsning er solid og sikker, og at data behandles forsvarligt jf. lovgivningen. Her kontrolleres desuden adgangssikkerhed mv.
  • NORRIQs aftaler. Det kontrolleres, at vi lever op til, hvad vi lover i aftalerne – herunder redundans og systemer for fejlhåndtering mm.
  • NORRIQs Beredskab. Vores beredskabsplan er blevet gennemgået, vurderet gennemarbejdet og i orden

Det er værd at bemærke, at NORRIQs revisionserklæring benævnes 3411-B. Dette er bl.a. den standard, som banker forlanger, når de skal outsource. Dette indikerer, at NORRIQs hosting-ydelser lever op til de strengeste krav.

Læs mere om NORRIQs hosting og outsourcing her.

 

Hosting Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK