Igen i år blev NORRIQ udnævnt til at være med i Microsofts mest prestigefyldte klub ”Microsoft Dynamics Inner Circle”. Udnævnelsen skete på den nyligt afholdte Worldwide Partner Conference i Washington DC.

Det er kun den absolutte top af Microsofts partnere, der bliver inviteret med Microsoft Dynamics Inner Circle. Af alle Microsofts partnere er det de 50 bedste, der gør sig fortjent til medlemskabet i Inner Circle. NORRIQ modtog udnævnelsen på baggrund af stort engagement, højt serviceniveau, samt en dedikeret indsats i forhold til business excellence.

Samtidig med udnævnelsen til Microsoft Dynamics Inner Circle Dynamics blev NORRIQ også udpeget til en plads i 2010 President’s Club for Microsoft Dynamics. President’s Club er forbeholdt en udvalgt gruppe af partnere, der har nået særlige forretningsmæssige milepæle, opretholdt et højt niveau af kundeservice, samt bidraget aktivt til produkt- og teknologiudvikling.

Det er en stor ære at modtage denne anerkendelse fra Microsoft. De ansatte i NORRIQ har ydet en ekstraordinær indsats, og anerkendelsen fra Microsoft betyder meget for os alle i NORRIQ.” siger NORRIQ.

Microsoft Dynamics Inner Circle Microsofts partner Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK