For andet år i træk er det lykkedes NORRIQ at komme med i Microsoft Dynamics Inner Circle.

Den prestigefyldte udmærkelse gives til de 50 bedste Dynamics Partnere på verdensplan, og NORRIQ havde fornøjelsen af at se sine selskaber i både Danmark og Belgien/Holland blive honoreret.

NORRIQ fik anerkendelse på baggrund af en stigende omsætning, et voksende kundeantal og fordi NORRIQ i dag er en 360 graders leverandør af Microsofts produkter.

I selve udnævnelsen af NORRIQ siger Doug Kennedy, Vice President, Dynamics Partners: ”Vi er begejstrede over at kunne påskønne NORRIQ’s uovertrufne serviceniveau og engagement i forhold til vores fælles kunder. Som et resultat af NORRIQ’s fortsatte store arbejdsindsats og deres bidrag til både Microsoft Dynamics’ og til Microsofts generelle succes, er vi stolte af at kunne lykønske NORRIQ med udnævnelsen Microsoft Dynamics Inner Circle”.

Microsoft Dynamics Inner Circle Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK