NORRIQ har i igen år levet op til kravene om at komme med i den prestigefulde President’s Club hos Microsoft.

Det er netop blevet offentliggjort på Microsoft World Partner Conference i Houston. Det er kun de bedste fem procent af Microsofts partnere, der kommer med i det fine selskab.

Ifølge Microsoft skyldes udnævnelsen:

At NORRIQ med succes er lykkedes med at udvide Microsoft platformen med løsninger, der skaber fordele for kunderne samt yde kundeservice på et meget højt niveau”.

Fra NORRIQs side lyder det:

"Vi ser udnævnelsen til President’s Club som en anerkendelse af vores store arbejde med at få bygget stærke vertikale løsninger samt vores innovative teknologi. Og jeg vil skynde mig at give æren videre til alle vores dygtige medarbejdere i Danmark, Belgien, Holland og Tunesien. Det er kun på grund af deres indsats, at vi igen får bekræftet vores målsætning om at være en af Microsofts vigtigste Business Partnere” siger Bo Martinsen, CEO, NORRIQ.

Microsoft World Partner Conference Microsofts partnere Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK