NORRIQ blev onsdag d. 30. marts udnævnt som "Årets nordiske TARGIT partner 2011". Prisen uddeles hvert år blandt TARGITs 70 nordiske partnere. Det er andet år i træk, at NORRIQ løber med prisen og tredje gang på fem år.

NORRIQ har igen cementeret sin position som førende TARGIT partner i Norden

Det skete ved den årlige kåring d. 30. marts, hvor prisen er en kvalitetsstempling som en af Danmarks største og mest succesfulde it-virksomheder. 

I forbindelse med kåring slog TARGITs VP of Sales Flemming G. Madsen fast, hvorfor NORRIQ igen fik prisen som TARGIT Reseller of the year 2011 Nordic.

Selvom NORRIQ i løbet af 2010 har fået mange nye kunder, har NORRIQ alligevel bevidst, at deres eksisterende kunder har en meget høj prioritet. Derudover har NORRIQ et meget dygtigt og erfarent BI-team, hvor konsulenterne i høj grad forstår at anvende TARGITs front end, så det passer præcist til kundernes behov.

NORRIQ, anser især prisen for at være en blåstempling af NORRIQs arbejde som BI-leverandører

TARGIT har vurderet os som en seriøs og kompetent leveringspartner, og det er jeg naturligvis rigtig stolt over. Vi har dybdegående kendskab til TARGIT produktet og vores konsulenter evner at sætte sig ind i vores kunders behov, ligesom alle vores konsulenter er certificeret af TARGIT. Jeg tror dog at den største forskel er, at vi tænker BI projektet som et forandrings og ledelsesprojekt – ikke et IT projekt.. Vi har et fantastisk BI-team, som arbejder dedikeret og målrettet, hvilket gennem årene har sikret mange glade og tilfredse TARGIT kunder.

TARGIT partner BI Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK