Webshoppen dermalogica.dk, som NORRIQ har leveret løsningen til, er netop blevet kåret som Årets Løsning  i 2010 af Dynamicweb Software A/S.

NORRIQ får prisen, fordi virksomheden har leveret et nytænkende design og implementeret en løsning med avanceret funktionalitet og integration, hedder det i begrundelsen. Det er anden gang, en løsning fra NORRIQ bliver kåret til Årets Løsning. For to år siden var det webshoppen til isenkræmmerkæden Imerco, der blev belønnet.

Dermalogica.dk sælger hudplejeprodukter, og juryen har lagt vægt på, at løsningen i høj grad understøtter samarbejdet mellem Færch Hudpleje & Klinik Support, som er distributør af Dermalogicas produkter, og forhandlerne. Begge parter har øget omsætningen.

Med den nye webshop har dermalogica.dk fordoblet sin omsætningen, og NORRIQ opfordrer andre virksomheder til også at tænke e-business ind i deres strategi. Hos Færch Hudpleje er webløsningen tænkt helt ind i forretningen og understøtter både B2B og B2C forretningen. 
 
Dermalogica.dk er et godt eksempel på en webshop, der komplementerer en allerede eksisterende forretning og lægger en ny dimension til virksomheden. En typisk e-Business løsning vil både kunne ramme nye markeder, tiltrække flere kunder samt optimere ordreprocessen for mange virksomheder”, lyder det fra NORRIQs e-Business ekspert.

Læs artiklen i Århus Stiftstidende her.

Årets Løsning Dynamicweb Dermalogica.dk Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK