I dag blev NORRIQ officielt udnævnt som medlem af Microsofts Partner Network Gold Compentency.

Microsoft Partner Network Gold Compentency er Microsofts nye betegnelse for det, der tidligere hed ”Gold Certified Partner”. Det nye program stiller langt større krav til de forskellige partnere, og det vil derfor være et fåtal af danske Dynamics Partnere, der vil kunne møde de nye standarder. Der vil totalt set kun være omkring 180 Microsoft Dynamics Partnere i verden, der kan møde de strengere krav.

Kravene fra Microsoft er bl.a., at seks ”unikke” personer skal have bestået NAV-certificeringerne, og tre skal have bestået certificeringerne i Sure Step – som er Microsofts metode-program.

Det er en kæmpe fornøjelse, at vi igen slår vores status som en af Microsofts vigtigste partnere fast, og jeg vil gerne sige en stor tak alle vores dygtige medarbejdere, der har været med til at sikre den flotte status som medlem af Microsoft Partner Network Gold Compentency”, siger NORRIQ.

Microsofts Partner Network Gold Compentency Gold Certified Partner Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK