NORRIQs feriemodul – vejen til hurtigt overblik og nem registrering

Kabalen med at få medarbejdernes ferieønsker til at gå op kan ofte være en lang og trættende proces. Sådan behøver det ikke at være! Med NORRIQs nye unikke feriemodul til Dynamics NAV kan du let og hurtigt danne dig et overblik over ferieønsker, foretage godkendelsen og få helt styr på, hvor mange feriedage en medarbejder har tilbage.

Undgå at taste de samme ting tre forskellige steder

I et fuldt integreret administrativt system benyttes medarbejdernes feriedata i både kalender, tidsregistre-ring og lønsystem. Med NORRIQ Feriemodul undgår du at tastes de samme data tre gange, da der er mulighed for integration til både Outlook kalenderen, Navisions Projekt Management timeregistrering og Lessor Løn.

Let registrering og enkel godkendelsesprocedure

NORRIQs feriemodul giver medarbejderen mulighed for selv at foretage en registrering af sine ferieøn-sker og anmode om ferie. Derefter kan lederen nemt og enkelt godkende eller afvise den pågældende anmodning.

Prisen på modulet er kr. 7.800 + moms.

Ovenstående priser er excl. Konsulentassistance til installation, opsætning og igangsætning. Derudover skal der omnødvendigt tilkøbes rettigheder til de nødvendige tabeller, codeunits mv. i Dynamics NAV licens.

Kontakt NORRIQ for mere information.

NAV Feriemodul Lessor Løn Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK