Motiveret af et ønske om fortsat at kunne levere markedsledende IT-driftsløsninger i Danmark og internationalt, har NORRIQ indgået aftale om et tæt strategisk samarbejde med Dustin, der er en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter og services. Aftalen indebærer, at NORRIQ sælger sin hosting- og IT-infrastrukturforretning til Dustin - der nu vil være en betydelig spiller på IT-driftsmarkedet. 

 

NORRIQ, et af Danmarks største IT-konsulenthuse, har siden 2008 drevet en succesfuld full-service IT-driftsforretning, der har leveret hosting og andre IT-services til danske og internationale virksomheder.

NORRIQ har indgået aftale med Dustin om et tæt strategisk samarbejde, som vil udvide tilbuddet til både Dustins og NORRIQs kunder. Dustin styrker sit udbud af hosting og IT-infrastruktur, og NORRIQ får mulighed for at tilbyde sine digitale løsninger indenfor ERP, CRM, BI og E-commerce til Dustins kundebase. For at sikre de bedste betingelser for samarbejdet, vil NORRIQ og Dustin arbejde fra fælles kontorer i Brøndby, Aalborg og Kolding.

Dustin er en af Nordens førende e-handelsforretninger indenfor IT-produkter med tilhørende services til private og erhverv. Koncernen tæller i dag over 900 medarbejdere, og omsætter for næsten DKK 7 mia.

Med aftalen tager NORRIQ endnu et skridt i forhold til at fokusere sin forretning:

”NORRIQs kerneforretning er at rådgive om og facilitere en udnyttelse af digitaliseringens mange muligheder for at skabe mere produktive, effektive og profitable virksomheder. IT-drift har i mange år været en del af vores forretning, og vil også være det fremadrettet. Samarbejdet med Dustin sikrer, at vi også i fremtiden kan tilbyde førende hosting og IT-infrastruktur til at understøtte den digitalisering, vi gennemfører hos vores mange kunder."
Bo Martinsen, CEO, NORRIQ

Dustins motivation for at købe NORRIQs IT-driftsforretning bunder i et ønske om at udbygge deres danske forretning med endnu et ben:

”Vi ønsker at udvide vores udbud i Danmark inden for IT-drift. Dette ben skal komplementere vores eksisterende udbud af tjenester og løsninger. Vores køb af NORRIQs IT-driftsforretning giver os adgang til nogle af markedets bedste medarbejdere, produkter og løsninger, og er dermed det perfekte fundament, vi kan bygge vores forretning på.”
Jens Haviken, VP Services & Solutions, Dustin

NORRIQ og Dustin indgår et tæt strategisk samarbejde omkring nuværende og kommende kunder, som derved sikres branchens bedste rådgivning både om digitalisering, forretningssystemer og IT-drift.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores unikke 360 graders tilgang til digitalisering af virksomhederne. Vores salg af vores IT-driftsforretning ændrer ikke på, at vores kunder kan forvente den bedste og mest komplette rådgivning fra NORRIQ – også inden for IT-drift."
Bo Martinsen, CEO, NORRIQ

Læs pressemeddelelsen her 

 

 

IT-driftsløsninger IT-drift NORRIQ Dustin Like

NORRIQ

Your business - simplified

NORRIQ delivers solutions for the whole Microsoft product-palette, with a focus on the clients' needs for 360° it-solutions. Our 300 dedicated consultants have delivered services and business solutions for more than 10.000 customers.
NORRIQ is one of the most important business partners for Microsoft.

da-DK