Nye ansættelser gør NORRIQ til en endnu stærkere digital sparringspartner og leverandør af målrettede IT-løsninger til handels- og engrosvirksomheder.

NORRIQ styrker sin position som digital sparringspartner og leverandør af målrettede IT-løsninger, der er specielt udviklet til at optimere og automatisere forretningsprocesserne i handels- og engrosvirksomheder.

Handels- og engrosbranchen er i rivende udvikling, men konkurrencen er hård. Derfor er det afgørende for branchen at have fuld kontrol med værdikæden – fra lager, indkøb, salg til administration. NORRIQs brancheløsning, NORRIQ Wholesale, understøtter processerne i handels- og engrosvirksomheder 360 grader rundt om de specifikke behov i branchen, hvilket stadig flere virksomheder i branchen efterspørger.

”Digitalisering er i disse år med til at transformere erhvervslivet grundlæggende og skabe nye muligheder. Handel- og engros er blandt de erhverv, der står til at høste de største gevinster af digitalisering, hvis virksomhederne gør det rigtigt. Med vores standardløsning til handels- og engrosbranchen er det nemt at automatisere og effektivisere alle processer i hele værdikæden, og derigennem skabe det bedst mulige fundament for at få en endnu mere veldrevet og profitabel virksomhed."
Allan Nørgaard Rasmussen, Executive Vice President, NORRIQ

NORRIQ styrker sit handels- og engros team
Den 1. august bød NORRIQ velkommen til bl.a. Allan Petersen, der som ny Sales & Industry Manager får hovedansvaret for rådgivning og salg af 360 graders digitale brancheløsninger til handels- og engrosvirksomheder.

Allan medbringer mere end 20 års erfaring med digitale løsninger til danske og internationale handels- og engrosvirksomheder. Dermed udvider vi NORRIQs stærke handels- og engros team med endnu en særdeles erfaren specialist - en specialist med dyb forståelse for handels- og engrosvirksomheders forretningsmæssige udfordringer og de enorme gevinster, som branchen kan opnå med IT og digitalisering. 

Senest kommer Allan fra et job som Sales Manager hos E Foqus, og før det var han hos CGI som henholdsvis Director og Department Director.

”Allan kommer med stor og relevant erfaring, og vi er meget glade for at kunne byde ham velkommen. Med Allan ombord styrker vi yderligere vores branchekendskab og vores evne til at hjælpe handels- og engrosvirksomheder med at gribe det store digitale potentiale”.
Allan Nørgaard Rasmussen, Executive Vice President, NORRIQ 

Allan Petersen får NORRIQs Brøndby-kontor som sin base, men får hele Danmark som sin arbejdsplads.

LÆS OM NORRIQ WHOLESALE

NORRIQ Handel og engros Digitale løsninger til handels- og engrosvirksomheder Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK