Skal du sælge juletræer, holder lagersalg eller arrangere et out-let? Så tilbyder NORRIQ nu en løsning, der hjælper dig med at styre pengestrømmen. 

En enkelt kasseløsning

Outlet- og lagersalgsløsningen fra NORRIQ er en enkelt kasseløsning, der gør det nemt for dig at holde styr på kontanter og dankorttransaktioner. Du behøver derfor ikke længere slås med byttepenge, store kontantbeholdninger og håndskrevne kvitteringsnotaer. 

Lej eller køb en kasseløsning

Outlet- og lagersalgsløsningen giver dig endvidere mulighed for at købe eller leje de fysiske komponenter til en kasseløsning med Dankort-terminal samt bon-printer. 
Med en Outlet- og lagersalgsløsning fra NORRIQ sikrer du, at varetræk, pengestrøm og bogføring med det samme kan ses i Microsoft Dynamics C5. 

Priser for modulet til C5 fra 2.500 kr. + installation og undervisning

Kontakt os for yderligere information.

Microsoft Dynamics C5 Lagersalg Kasseløsning Dankort Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK