NORRIQ har indgået samarbejde med Eaton (tidl. Powerware) for at sikre vores kunder markedets mest effektive og energi-rigtige nødstrømsløsninger. Dette samarbejde har gjort det muligt at tilbyde vores kunder en GRATIS strømanalyse.

Gratis strømanalyse

Stigende følsomhed i elektronikken, stigende krav til sikkerhed og oppetid kræver betydelig indsigt og kompetence. Vi tilbyder derfor i samarbejde med Eaton (tidl. Powerware) at besøge din virksomhed for udførelse af en Powercheck rapport. På dette besøg, gennemgår vi aktuel strømbeskyttelse på IT-installationer, aktivt udstyr etc. Vi analyserer behov, forventninger og krav til sikkerhed og oppetid. På baggrund af dette besøg, leverer vi efterfølgende en rapport der beskriver situation og konsekvenser samt konklusion. I fald der er mangler eller problemer i installationen, vil rapporten også indeholde løsningsforslag til forbedringer og eventuelle ny-investeringer.

UPS/nødstrøm - en nødvendighed for virksomhedens drift

Vi lægger vægt på energi-effektivitet, fejltolerance og services. Et UPS-anlæg har oftest en designlevetid på 12- 15 år, det betyder, at dimensionering, skalérbarhed og overvågningsmuligheder har vores højeste fokus, når vi skal anbefale sikkerhedsudstyr til vores kunder.

Dette er vigtigt for effektiv UPS/nødstrømsdrift

  • UPS/design og virkemåde valgt efter eksakt kundebehov.
  • Fejltolerance på forsyningsniveau (UPS anlæg må ikke udgøre en”single point of failure”
  • Skalérbarhed kan sikre forventningen om at udnytte UPS anlægget i hele designlevetiden!
  • Overvågning/admin. skal være tilgængelig i alle Core miljøer ex. WMware Cisco EnergyWyse m.fl.
  • Energi effektivitet i top betyder reducerede omkostninger til drift.
  • Services over alt i landet – 4/24/4/365 (og Eaton dækker i mere end 120 lande).

Kontakt NORRIQ og book en GRATIS strømanalyse.

Gratis strømanalyse Eaton energi-rigtige nødstrømsløsninger UPS nødstrøm Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK