Med Office 365 kan du nu flytte din virksomhed ud i skyen. Office 365 samler online-baserede versioner af Microsofts kommunikations- og samarbejdsprodukter, og giver dig robust sikkerhed, pålidelighed døgnet rundt og brugerproduktivitet. Få adgang til Office Professionel Plus, Exchange Online, SharePoint Online og Lync Online - så kan du arbejde, hvor og hvornår det passer dig!

Microsoft Office 365 er udviklet til at hjælpe med at opfylde din virksomheds behov for høj sikkerhed, pålidelighed og slutbrugerproduktivitet. Det vil give dig mulighed for at øge produktiviteten og nedbringe omkostningerne og kompleksiteten til serveradministration og -vedligeholdelse.

Office Professional Plus 

Office pakken kender du allerede. Med Office Professional Plus får du adgang til de nyeste versioner af velkendte Office-programmer og Office Web Apps. Dette frigør dine medarbejdere til at skabe, kommunikere og arbejde effektivt sammen via næsten alle enheder.

Exchange Online

Her tilbydes web-adgang til e-mail, kalender og kontaktpersoner, samt en stor mail-box (25GB) til en lav pris. Med Exchange Online kan du arbejde, hvor som helst, når som helst - blot der er en telefon eller wifi-forbindelse. Du vil samtidigt være beskyttet af integrerede antivirusfilte og filtre til uønsket post samt have mulighed for ubegrænset it-telefonsupport på dansk døgnet rundt.

SharePoint Online

Med SharePoint Online holder du teams synkroniseret, da du får et centralt sted, hvor du kan dele dokumenter og oplysninger med kolleger og kunder. Det er udviklet til at kunne arbejde sammen med velkendte Office-programmer, hvilket gør det er nemt at gemme dokumenter direkte på SharePoint. Du kan også arbejde sammen på forslag og projekter i realtid, da du har adgang til de dokumenter og oplysninger, du har brug for, næsten alle steder fra.

Lync Online

Lync Online er helt enkelt ”Messenger for virksomheder”. Du kan hurtigt og let sætte online møde op via Outlook med lyd og video, gennemgå præsentationer med mulighed for fælles redigering mens online mødet finder sted. Lync Online gør din kommunikation med kolleger, kunder og partnere til en mere samarbejdspræget, engageret og effektiv oplevelse.

Læs mere om Office 365 her.

Microsoft Office 365 Office Professionel Plus Exchange Online SharePoint Online Lync Online Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK