Microsoft har netop lanceret Microsoft Dynamics C5 2014. Denne nye version af C5 vil dele teknisk platform med Microsoft Dynamics NAV 2013 og være omfattet af nye licensregler.

Microsoft Dynamics C5 2014

Microsoft Dynamics C5 2014 vil bygge på NAV-teknologi og vil arbejde lettere sammen med Microsoft Office og dermed Excel. Løsningen vil primært rette sig mod virksomheder, der har 1-5 pc’er og 1-3 regnskabsbrugere.

Microsoft Dynamics C5 2014 vil blandt andet omfatte:

  • Bedre økonomistyring: Microsoft Dynamics C5 2014 giver en unik og effektiv brugeroplevelse, som er baseret på den udbredte og velkendte Office-platform. Microsoft Dynamics C5 2014 giver nem overgang til de øvrige Microsoft Dynamics-produkter i takt med at mindre virksomheder vokser og behovene ændrer sig.
  • Lettere momsrapportering: Microsoft Dynamics C5 2014 hjælper små virksomheder til nemmere at håndtere og indberette deres moms.
  • Understøtter vækst: Microsoft Dynamics C5 2014 er bygget på samme teknologi som Dynamics NAV. Det betyder, at Microsoft Dynamics C5 kan vokse i takt med virksomheden og følge med fremtidige behov for en mere avanceret økonomistyringsløsning eller hvis dele af forretningen flytter uden for Danmark.

Har du allerede en Microsoft Dynamics C5-løsning?

Microsoft Dynamics C5 har gennem en lang årrække været det foretrukne økonomisystem blandt danske virksomheder. Mere end 80.000 virksomheder har gennem tiden valgt denne løsning. Hvis du er en af dem, og du er nervøs for, hvad ændringen kommer til at betyde for dig kan du se, hvad NORRIQ anbefaler klik her.

Vil du høre mere om Microsoft Dynamics C5?

Ring til os på 70 20 12 12 eller skriv til info@norriq.dk

http://www.youtube.com/watch?v=HcpTWRgtPRc

Microsoft Dynamics C5 2014 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK