Microsoft har netop lanceret den nyeste udgave Microsoft Dynamics NAV 2013. Med Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 bygger Microsoft videre på visionen for det moderne økonomisystem, som er let at anvende og implementere i virksomheden.

Udvalgte nyheder i Microsoft Dynamics NAV 2013 R2:

  • Bedre integration med Office 365. Med et enkelt log-in har I adgang til både Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 og Office 365. Det gør det lettere at anvende jeres forretningsdata og øger jeres produktivitet. Med den nye web-klient får I en ensartet og lettilgængelig brugerflade på tværs af de værktøjer, I anvender.  Med Office 365 kan I også anvende SharePoint workflows og web-parts og få glæde af Microsoft Excel og Excel web-appen med direkte integration til Microsoft Dynamics NAV 2013 R2.
  • Forbedrede værktøjer til likviditetsstyring. Dette vil gøre det nemmere at få overblik over risici og muligheder.
  • Optimér virksomhedens betalingsprocesser for eksempel med elektroniske betalingsforslag og bankkontoafstemning. Med understøttelse af det Europæiske bankformat SEPA (Single Euro Payment Area) er der mulighed for direct debit og credit transfer.
  • Markant forbedret brugervenlighed på tværs at både desktop- og webklient. Dette gør Microsoft Dynamics NAV endnu nemmere at bruge og implementere også fra mobile enheder.

Sammenlign NAV 2013 med jeres nuværende version af Microsoft Dynamics NAV

Microsoft har udviklet et værktøj, der gør det let at sammenligne tidligere versioner af NAV med den nyeste. Hvis I f.eks. har en Microsoft Dynamics 5.0 kan I nemt få overblik over, hvilke funktionaliteter og fordele der er i NAV 2013. 

Prøv sammenligningsværktøjet her.

I løbet af efteråret vil NORRIQ invitere til inspirationsseminarer, hvor vi vil fortælle mere om nyhederne i Microsoft Dynamics 2013 NAV R2. Hold øje med invitationen der kommer i din indbakke.

Kontakt NORRIQ på 7020 1212 og få mere information.

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 Office 365 Bedre integration Sammenlign Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK