Nu tilbyder NORRIQ det populære søgeværktøj Ontolica Search til Microsoft SharePoint. Det er et intelligent søgeværktøj, der giver effektive søgeresultater og præsenterer de fundne dokumenter som preview. Det sikrer et klart visuelt overblik og dermed en markant reduceret søgetid.

Med Ontolica Search får dine brugere altid et intelligent, hurtigt og effektivt søgeresultat. En preview-funktionalitet præsenterer alle dokumenttyper lige fra Office dokumenter til komplekse AutoCad tegninger i en let overskuelig grafisk visning, der reducerer søgetiden markant. Det er endvidere muligt nemt at foretage dokumentsammenligninger, søgning i det enkelte dokument samt foretage mere raffinerede søgninger. 

Ontolica leverer endvidere visuel navigation til alle dokumentbiblioteker på SharePoint, hvormed brugerne ikke behøver at åbne dokumenterne for at finde det rigtige. Det hele præsenteres i et komplet preview og med dokumentsammenligning af alle dokumenterne.

Detaljer:

  • SurfRays Ontolica suite giver adgang til Enterprise Search, Preview og samarbejdsløsninger til Foundation, SharePoint og FAST Search. 
  • Funktionaliteten i SurfRays Ontolica understøtter mere end 500 forskellige formater, og giver brugerne mulighed for at previewe dokumenter på mobile enheder som tablets og smartphones.
  • Ontolica er let at konfigurere og giver administratorer mulighed for selv at lave tilpasninger, der før ville have krævet udviklingsassistance.
  • Løsningen fungerer til SharePoint 2010 Foundation, Standard og Enterprise, SharePoint 2007 og FAST Search Server.

Kontakt NORRIQ for yderligere information.

Microsoft SharePoint Ontolica Search preview intelligent søgeværktøj visuelt overblik Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK