NORRIQ tilbyder nu en brancheløsningen C5 Handel, der er målrettet handelsvirksomheder. C5 Handel gør det muligt for at øge effektivitetn hos både jeres sælgere, lagermedarbejdere og debitoransvarlig.

Sælgerne

kan se, hvilke ordrer der kan leveres, plukstatus og hvilke, ordrer der kan faktureres. Fakturering kan foretages som ”massefakturering”, hvor alle ordrer, der er klar til fakturering faktureres i en kørsel, og fakturafremsendelse sker i henhold til kundeprofil. Fakturaen sendes via OIOUBL, PDF mail eller på papir alt efter kundens ønske. Det hele sker i en og samme kørsel.

Lagermedarbejderne

- kan se hvilke ordrer, der skal og kan plukkes med hensyntagen til lagerstatus og hvilke ordrer der kan delleveres. Efter plukning kan sælgerne se status og fakturering kan foretages.

Debitoransvarlig

- får stillet et udvidet rykkermodul til rådighed, Rykkermodulet er med til at give overblik over forfaldende fakturaer. I kan opsætte forskellige rykkerprofiler på kunderne. Rykkemodulet styrker jeres likviditet, da forfaldne tilgodehavender får opmærksomhed i en nem og smidig rykkerrutine, som I helt og holdent selv bestemmer, men lader rykkermodulet styre for jer. Modulet overvåger manglende betalinger og giver overblik over, hvilke tiltag der skal foretages for at rykke for betaling.

C5 Handel indeholder også funktionalitet, der bevirker, at I kan sætte fokus på styring af vare-omsætningshastigheder. Varer, der er ved at blive for gamle eller har lang liggetid, kan i en kørsel udtrækkes til en kampagne. Når aktuel kampagnevare er solgt, sættes prisen automatisk op igen til normal prissætning.

Kontakt din C5 konsulent hos NORRIQ for nærmere information og demonstration af løsningen.

C5 Handel brancheløsningen handelsvirksomheder Microsoft Dynamics C5 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK