NORRIQ har som de første i Danmark lanceret en certificeret løsning til betalingskort (EFT) på den seneste version af POINTs YOMANI-terminaler. Det er NETS, der står bag certificeringen af løsningen, som overholder alle nye krav pr. 1. januar 2014. Løsningen fra NORRIQ sikrer en ultra hurtig performance og kan implementeres på under en halv time.

Ved nytårsskiftet vil mange ældre Dankort-terminaler ikke længere være godkendte og skal udskiftes med terminaler, der overholder de nye krav. For at sikre, at betalingsløsningerne kan køre og er lovlige efter nytårsskiftet, har NORRIQ udviklet en EFT-løsning, der passer til Yomani-terminaler fra Point mod LS Retail på forskellige versioner af Microsoft Dynamics NAV, herunder også Infostore-løsninger. Derved behøver man ikke at opgradere sin NAV-løsning.

Når løsningen er implementeret kan data nemt udveksles mellem Yonami terminalen og LS Retail/Microsoft Dynamics NAV. Ekspedienten skal kun trykke ”kort” på POS’en, så overføres data automatisk til betalingsterminalen, hvor kunden godkender med sin PIN-kode. Man sparer med andre ord en masse ekstraindtastning, og man sikrer, at det overførte beløb altid er rigtigt.  

Kort om NORRIQs EFT-løsning

  • NORRIQs løsning er certificeret af NETS, og den overholder alle nye krav. 
  • Løsningen har en ultrahøj performance i sammenligning med tidligere løsninger. Man kan nemt spare to sekunder pr. transaktion.
  • Løsningen er nem og hurtig at rulle ud. NORRIQ regner med 15 – 30 minutter* pr. betalingsterminal. Det er så nemt, at det også er muligt for den enkelte virksomhed selv at implementere løsningen på betalingsterminalerne.
  • Løsningen indeholder en række nye funktioner, der bl.a. nemt muliggør live opdatering for nye korttyper, gebyrer o.l. uden driftsforstyrrelser, forskellige konfigurationer for arkitekturer med lokalt og centralt afviklede POS-løsninger.
  • Løsningen er også lavet, så den er bagudkompatibel med tidligere versioner af NIQEFT. Derved kan man lave løbende overgang fra f.eks. SAGEM-terminaler til POINT-terminaler.
  • Løsningen er certificeret af NETS til POINTs YOMANI-terminaler, hvor seneste version bl.a. yder højere performance, samt kan vise eget logo i terminalens display.
  • Løsningen er også certificeret af NETS til POINTs XENTA-terminaler.

*Eksklusiv opsætning i virksomhedens ERP-løsning, samt fysisk montering af EFT-terminal.

Microsoft Dynamics NAV NETS LS Retail EFT-løsning Dankort Terminaler Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK