NORRIQ har netop indgået et samarbejde med Basware om salg og levering af løsninger til e-fakturering og fakturaautomatisering.

NORRIQ oplever stigende efterspørgsel på løsninger, der kan optimere økonomiprocesserne, øge overblik og gennemskuelighed og sikre rettidige betalinger. Vi ser derfor et samarbejde med Basware som en naturlig udvikling til at gøre Microsoft Dynamics C5 endnu nemmere og hurtigere at bruge.

Basware er førende global leverandør af løsninger til effektivisering af processerne fra indkøb til betaling. De løsninger, vi i første omgang vil koncentrere os om, er løsningen InvoiceReady til fakturaautomatisering, samt e-faktureringsløsninger, der giver mulighed for at sende og modtage fakturaer elektronisk. 

InvoiceReady automatiserer fakturaprocesser, og indeholder bl.a. outsourcet scanning af faktura, opsamling af elektroniske fakturaer, automatiseret godkendelses flow samt elektronisk arkiv. 
Løsningen er cloud-baseret, og det betyder, at der ikke skal installeres noget lokalt, og at man altid er sikret at være på nyeste version. 
Med en invoiceReady løsning undgår man papirfakturaer og opnår samtidig overblik og kontrol over alle indgående fakturaer. 

E-fakturering har længe været på agendaen – ikke mindst drevet af det offentliges krav til kun at modtage fakturaer i e-faktura format (OIOUBL).
Med løsningerne fra Basware kan vi nu tilbyde en nem overgang til 100% e-fakturering – med betragtelige besparelser som resultat.  

Lyder dette interessant for jeres virksomhed – og ønsker I en dialog om mulighederne, hører vi meget gerne fra jer.

Microsoft Dynamics C5 e-fakturering fakturaautomatisering Basware Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK