Overvejer du Microsoft Dynamics NAV som jeres fremtidige økonomisystem? Så skal du slå til nu! Med Microsofts nye kampagne ”Give me 5” har det aldrig været billigere at komme i gang med verdens mest anvendte økonomisystem.

Microsoft har netop lanceret et unikt tilbud til alle, der ønsker at købe en helt ny Microsoft Dynamics NAV løsning. Man kan således nu købe en helt ny Dynamics NAV licens med 5 samtidige brugere  – og kun betale for én.

Det betyder helt kontant, at  prisen for en Microsoft Dynamics NAV licens med 5 samtidige brugere lige nu er blot kr. 15.000 + opdateringsabonnement.
Man har således mulighed for at spare helt op til kr. 83.600 ved køb af en ny Dynamics NAV-licens af typen Advanced Management (AM).

Bemærk at kampagnen kun omfatter køb af helt nye Dynamics NAV-licenser og den således ikke kan anvendes som tilkøb til allerede eksisterende Dynamics NAV-licenser.

Betingelserne for ”Give me 5” kampagnen er i øvrigt som følger:

  • Man betaler kr. 15.000 for en NAV-licens med 5 samtidige brugere
  • Man kan ikke købe mindre end 5 brugere
  • Man kan frit vælge om Dynamics NAV licensen skal være af typen Business Essentials (BE)  eller Advanced Management (AM) 
  • Yderligere brugere end de 5 der er indeholdt i kampagnen afregnes i henhold til til normal prisen for BE eller AM licenser.
  • Man betaler normalt opdateringsabonnement for de 5 brugere
  • Man kan ikke bruge tilbagekøbsværdi eller kombinere med andre Microsoft kampagner
  • Kampagnen er IKKE gældende i Rusland, Kina og Japan
  • Kampagnen er gældende frem til d. 22. juni 2012

Kontakt gerne NORRIQs salgsafdeling for rådgivning og beregning af konkrete tilbud til din virksomhed på tlf: 70 20 12 12 eller info@norriq.dk

Effektiviser dine arbejdsgange med Dynamics NAV og den rollebaserede klient (RTC)

Microsoft Dynamics NAV er et omfattende virksomhedssystem, som ved hjælp af den nye rollebaserede klient (RTC) gør det muligt for dine medarbejdere at  arbejde hurtigere og smartere end i de tidligere versioner. RTC betyder Role Tailored Client eller på dansk "Rollebaseret klient". Microsoft Dynamics NAV RTC tilbyder en banebrydende brugeroplevelse og teknologisk innovation, som hjælper med at forenkle adgangen til information, forbedre organisationens fleksibilitet, samt at strømline integrationen med en række programmer. Læs mere her.

Prøv en gratis version af Microsoft Dynamics NAV RTC 

NORRIQ er Danmarks største leverandør af Microsoft Dynamics NAV. For at sikre, at både eksisterende og nye brugere får mulighed for at afprøve de nye banebrydende features i Microsoft Dynamics NAV RTC tilbyder vi, at du helt gratis kan prøve løsningen i 30 dage. Prøv den her.

Eller kontakt NORRIQs salgsafdeling for en uforpligtende drøftelse af mulighederne med Dynamics NAV til netop din virksomhed på tlf. 70 20 12 12 eller info@norriq.dk

Microsoft Dynamics NAV Give me 5 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK