Microsoft har netop annonceret, at den næste udgave af Microsoft Dynamics NAV 2013 vil blive frigivet i oktober 2013. Denne version vil være tilgængelig i Microsoft Office 365.

Med Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 bygger Microsoft videre på visionen for det moderne økonomisystem, som er let at anvende og implementere i virksomheden.

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 vil blandt andet indeholde følgende nyheder:

  • Bedre integration med Office 365. Med en enkelt log-in har I adgang til både Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 og Office 365. Det gør det lettere at anvende jeres forretningsdata og øger jeres produktivitet. Med den nye web-klient får I en ensartet og lettilgængelig brugerflade på tværs af de værktøjer, I anvender.  Med Office 365 kan I også anvende SharePoint workflows og web-parts og få glæde af Microsoft Excel og Excel web-appen med direkte integration til Microsoft Dynamics NAV 2013 R2.
  • Forbedrede værktøjer til likviditetsstyring vil hjælpe kunder til bedre risikohåndtering og større fokus på at skabe vækst. Optimér virksomhedens betalingsprocesser for eksempel med elektroniske betalingsforslag og bankkontoafstemning.  Med understøttelse af det Europæiske bankformat SEPA (Single Euro Payment Area) er der mulighed for direct debit og credit transfer.
  • Markant forbedret brugervenlighed på tværs at både desktop- og webklient gør Microsoft Dynamics NAV endnu nemmere at bruge og implementere også fra mobile enheder.

I løbet af efteråret vil NORRIQ invitere til et kort inspirationsseminar, hvor vi vil fortælle mere om nyhederne i Microsoft Dynamics 2013 R2. Hold øje med invitationen, der kommer i din indbakke.

Kontakt NORRIQ på 7020 1212 og få mere information.

Microsoft Dynamics NAV 2013 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK