Microsoft har meddelt, at man ændrer frekvensen for opdatering af Microsoft Dynamics NAV, således at der kommer en ny version af NAV hvert år.

Tidligere frigav Microsoft en ny version af Microsoft Dynamics NAV hvert tredje år – og i den mellemliggende periode udsendte man Service Packs med rettelser og korrektioner. Service Packs indeholdt typisk ikke nye funktioner. 
 
Når Microsoft ændrer frekvensen i opdateringerne skyldes det, at man derved langt bedre kan imødekomme brugernes stigende krav om hurtigere respons i forhold til ny funktionalitet.

Men hvilke betydning får den ændrede frekvens for brugerne?

  • Man får adgang til alle fordelene i form af forbedringer, nye funktioner og ændringer langt hurtigere end tidligere. 
  • Opgraderingerne vil ofte være mindre omfattende, men hyppigere.
  • Et aktivt opdateringsabonnement giver dig mulighed for at opnå fordelene ved de nye versioner. Har du ikke allerede et aktivt opdateringsabonnement, er du velkommen til at kontakte kundeservice hos NORRIQ.

Kontakt NORRIQ for yderligere information på 7020 1212 eller info@norriq.dk

Microsoft Dynamics NAV opdatering Service Packs frekvensen for opdatering Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK