For at harmonisere den måde Microsoft håndterer licenser og tilkøb - på tværs af løsninger og landegrænser – introduceres en række ændringer til reglerne omkring tilkøb til Microsoft Dynamics ERP løsninger.

Det betyder, at der fra og med 1. juni 2010 indføres nye regler for tilkøb af funktionalitet og brugere til økonomisystemerne Dynamics NAV og AX. Rent praktisk betyder det, at kunder med en usupporteret version af systemerne kun kan tilkøbe ekstra funktionalitet i form af f.eks. moduler eller ekstra brugere, hvis man samtidig har et opdateringsabonnement.

Hvad betyder de nye regler for mig som NAV-kunde?

De nye regler betyder, at hvis du ikke har et gyldigt opdateringsabonnement, så kan du ikke længere købe ekstra funktionalitet i form af moduler, brugere, tabeller, mv. uden først at tegne et opdaterings-abonnement til din Dynamics NAV-løsning.

Hvornår du vil blive berørt af ordningen, kommer an på, hvilken NAV-version du kører:

Har du Dynamics NAV 5.0 eller Dynamics NAV 2009, gælder de nye licensregler fra og med 1. juni 2010.

Har du en tidligere version, dvs. NAV 4.0 og ældre, gælder reglerne allerede fra 1. marts 2010

Hvad får jeg med et opdateringsabonnement?

Der er mange gode grunde til at tegne et opdateringsabonnement til din NAV-løsning. Udover muligheden for at foretage tilkøb til licenser, får du adgang til Microsoft CustomerSource Club, hvor du bl.a. finder:

  • Nem adgang til integration og opdatering, på den måde er aktuelle servicepacks, hotfixes og opdateringer altid tilgængelige for dig
  • Gratis e-learning og kurser, så du får det optimale ud af din løsning, og I kan bruge jeres ressourcer, så det giver forretningsmæssig værdi
  • Brugbare og relevante manualer, så du altid kan finde svar på spørgsmål om brugen af din NAV-løsning
  • Adgang til forum, hvor brugere deler ud af gode råd og erfaringer

Kontakt NORRIQ, hvis du vil vide mere om de nye licensregler, eller hvis du vil tegne et opdateringsabonnement gennem NORRIQ, der er Danmarks største leverandør af Dynamics NAV.

 

NAV ERP Licenser Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK