Med NORRIQ modul til Microsoft Dynamics C5 kan du nu styre samkøbsrabatter. Når du laver mersalg til dine kunder kan du sikre, at dine kunder får den rigtige rabat. Det gælder eksempelvis ved rabattypen "Køb 3 - betal kun for 2". SPAR lige nu 3.000 kr.

NORRIQs nye modul gør det muligt at styre samkøbsrabatter i C5-Rabatkartoteket. Det betyder, at du kan mersælge til dine kunder, og altid være sikker på, at kunden får den rigtige rabat.

Rabattyper

Modulet er udviklet, så samkøbsrabatten virker på dine udvalgte varenumre i en ny rabatgruppe. Samkøbsrabatten kan også kombineres med de øvrige rabattyper:

  • Procent + Samkøb (der gives 10 pct. på en vare til 100 kr.
  • Samkøb 3 stk. for 200 kr.), Beløb + Samkøb (Der gives 10 kroners rabat på en vare til 100 kr.
  • Samkøb 3 stk. for 200 kr.), Pris + Samkøb (Der gives en fast pris på 90 kr. på en vare til 100 kr.
  • Samkøb 3 stk. for 200 kr.).
  • Samkøbsrabat kan også opsættes således at der anvendes flere antal.

Køb NORRIQs modul til styring af samkøbsrabatter!

Kampagnepris 7.500 kr. (Efter 1. dec. 2011 er prisen 10.500 kr)

Hertil kommer konsulentassistance til installation, hjælp til opsætning og undervisning. Der forudsættes rabatmodulet samt var-lag-afvikler. Kræver en supporteret version af C5 enten 2008 eller 2010.

Kontakt NORRIQ så fortæller vi gerne meget mere om, hvilke fordele du kan få med det nye modul.

samkøbsrabatter Microsoft Dynamics C5 Rabattyper C5-Rabatkartoteket Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK