En netop indgået aftale mellem selskaberne bag Document Capture og Invoice Workflow vil i fremtiden sikre NORRIQs Microsoft Dynamics NAV kunder en bedre og billigere løsning til håndtering af fakturaer og dokumenter.

NORRIQ har gennem længere tid kunne tilbyde dokumenthåndteringsløsningen Invoice Workflow. Med det nye samarbejde mellem Continia Document Capture og Invoice Workflow fra Formula åbnes der op for en mere fleksibel løsning, der kan imødekomme alle behov.  

Continia Document Capture 

er en løsning, der kan håndtere store som små mængder købsfakturaer og andre dokumenter i Microsoft Dynamics NAV. Løsningen udmærker sig blandt andet ved at kunne OCR-behandle, registrere og arkivere dokumenter direkte i Microsoft Dynamics NAV.   

Invoice Workflow fra Formular 

tilbyder et meget nuanceret faktura-workflow til de virksomheder, der stiller store krav til detaljerede og kundetilpassede forretningsgange med henblik på at kunne fordele ansvaret for godkendelse og kontering af købsbilag.

Samarbejdet giver NORRIQ en unik mulighed for at dække kundernes behov. Både når det drejer sig om den forkromede Invoice Workflow løsning fra Formula, og løsningen fra Continia Document Capture når behovet/økonomien er knap så ambitiøst. Derudover vil samarbejdet styrke NORRIQs position, som en af markedets stærkeste Invoice Workflow partner” siger Anders Rølling, Salgschef hos NORRIQ

Invoice Workflow Document Capture Invoice Workflow Microsoft Dynamics NAV Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK