Tiden er ved at rinde ud for OIOXML formatet, som offentlige institutioner anvender til elektronisk udveksling af fakturaer og kreditnotaer. Det gamle format erstattes af OIOUBL-formatet. Microsoft har netop frigivet funktionalitet, således at Microsoft Dynamics NAV kan understøtte OIOUBL.

Køreplan for OIOUBL

Det gamle OIOXML format vil blive udfaset i løbet af 2011, men allerede fra 1. maj 2011 kan man som leverandør til offentlige virksomheder blive mødt med ønske eller krav om at anvende det nye OIOUBL format. Det vil dog langt fra gælde for alle offentlige virksomheder, og de fleste forventes at fortsætte med begge formater året ud.

OIOUBL-pakke fra Microsoft

Microsoft har netop frigivet funktionalitet, således at de supporterede Microsoft Dynamics NAV-versioner - NAV 5.0 & NAV 2009 - kan understøtte OIOUBL formatet. Med denne opdatering vil man kunne anvende de samme funktionaliteter, som kendes fra det nuværende OIOXML-format.

Kontakt NORRIQ, hvis I har brug for yderligere rådgivning og information om OIOUBL.

OIOXML Microsoft Dynamics NAV OIOUBL Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK