Microsoft har netop varslet prisstigninger på køb af ekstra brugere til Microsoft Dynamics NAV. De nye priser træder i kraft d. 1. juli 2014.

Disse licenser bliver berørt

De licenstyper som prisstigninger kommer til at vedrøre er NAV MBL Professionel eller BRL Business Essentials licenser. Den varslede prisstigning kommer til at betyde, at alle nye brugerlicenser til NAV MBL Professionel og BRL Business Essentials fremadrettet får en enhedspris på 14.517 kr.

Spar mellem 3.000 - 6.000 kr.

Hvis I på nuværende tidspunkt ved, at I inden for det næste års tid får brug for ekstra licenser til Microsoft Dynamics NAV, vil vi anbefale jer at handle nu. Besparelsen I vil kunne opnå ligger mellem 3.000 og 6.000 kr. pr. bruger alt afhængig af jeres nuværende licenstype.

Mængderabatten forsvinder

I forbindelse med den kommende prisstigning vil den mængderabat, som tidligere har været gældende for Microsoft Dynamics NAV MBL Professionel, forsvinde. Dermed kan man ikke længere opnå rabat ved køb af et større antal brugere.

Få fordelene ved den nyeste teknologi - du har allerede betalt

Hvis du overvejer at opgradere jeres nuværende Microsoft Dynamics NAV skal du være opmærksom på, at I gratis kan ombytte jeres nuværende licenser til Microsoft Dynamics NAV 2013. Med et opdateringsabonnement har I mange fordele. Kontakt NORRIQ og hør, hvordan de kan bruges i forbindelse med en opgradering til Microsoft Dynamics NAV 2013

Få mere information

Er du I tvivl om, hvilken Microsoft Dynamics NAV version du har, vil du gerne købe ekstra brugere eller have rådgivning om licenser og priser er du meget velkommen til at kontakte NORRIQ. 

Ring til os på 7020 1212 eller sende os en mail på info@norriq.dk

Nav Licenser Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK