Har jeres virksomhed en eksisterende XAL-licens uden opdateringsabonnement? Så kan I købe en ny Microsoft Dynamics ERP-licens, hvor der modregnes 50% af værdien på jeres eksisterende XAL-licens.

Fra 31. januar 2011 er det som bekendt ikke længere muligt at foretage tilkøb til XAL-licenser. Dette tilbud er derfor særdeles attraktivt i relation til en fremtidig overgang til ét af Microsoft fremtidssikrede ERP-systemer.

Betingelsen for at gøre brug af dette fordelagtige tilbud er, at der tilkøbes en 3-årig opdateringsaftale til den nye Dynamics ERP-licens. Derudover betinger Microsoft sig også, at man ved køb samtidig lukker for yderligere tilkøb til jeres eksisterende XAL-licens.

Kampagnen er gældende frem til d. 27. december 2010 og kan ikke kombineres med andre rabatformer eller rabataftaler hos Microsoft.

Kontakt NORRIQ for en drøftelse af fordele for netop din virksomhed, samt en beregning af eksakte priser på en ny Dynamics ERP licens, hvor der modregnes 50% af jeres eksisterende XAL-licensværdi.

XAL Microsoft Dynamics ERP Licens Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK