Foretager I betalinger eller opkrævninger i Euro? Hvis I gør det, kan der være fordele at hente, hvis du anvender de nye SEPA moduler til dine produkter fra Continia. Med disse nye moduler kan du foretage dine transaktioner i SEPA-området både som betalingsopkræver (kreditor) og betaler (debitor). 

Hvad er SEPA

Der er introduceret et nyt format - SEPA (Single Euro Payment Area) - som kan understøtte både betalinger og opkrævninger i Euro via banker i op til 32 lande. Det nye format er bestemt af EU og har til formål at opstille nogle nye regler således at transaktioner i euro kan foretages let, hurtigt, sikkert og effektivt. Det nye format understøttes af europæiske banker, Den Europæiske Centralbank (ECB) og Europa-Kommissionen.

Nye moduler fra Continia

Continia er også klar til at understøtte det nye format med to nye moduler til Microsoft Dynamics NAV. Begge moduler er allerede i drift hos de første brugere, der anvender banker som er i stand til at importere dette format.
Ved at tilføje et SEPA kommunikationsmodul til Payment Management fra Continia vil man kunne foretage en bankoverførsel via en vilkårlig europæisk bank.

Har man behov for at lave opkrævning af kunder i Europa via en vilkårlig europæisk bank vil det ske via SEPA kommunikationsmodul til Collection Management.

  • SEPA kommunikationsmodulet til Payment Management koster 15.000 kr. i licenser.

  • SEPA kommunikationsmodulet til Collection Management koster 5.000 kr. i licenser.

Kontakt NORRIQ og hør mere.

Microsoft Dynamics NAV SEPA Euro betalinger Continia Payment Management Collection Management Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK