Du kan stadig nå det. Frem til nytår tilbyder NORRIQ sammen med Microsoft, at du kan leje Microsoft® Office Professional Plus 2010 og spare 50% på første års leje. Tilbuddet gælder for alle virksomheder uagtet tidligere licenstyper*.

Hvis du gerne vil give dine medarbejdere den mest brugervenlige og effektive Office pakke nogensinde, er der lige nu store fordele at hente ved at indgå en lejeaftale.

Spar 21.000 det første år

En af fordelene er den kontante besparelse, man lige nu kan opnå ved at benytte tilbuddet. Det betyder således, at en virksomhed med 30 Office-brugere vil kunne spare 21.000 kr. det første år ved at tegne en lejeaftale – en såkaldt Open Value Subscription.

Open Value Subscription

En Open Value Subscription er en treårig lejeaftale, der udover besparelsen på 50% giver følgende fordele:

I betaler kun for de licenser, du anvender – dvs. I kan årligt tilpasse jeres antal af licenser.
I får prisgaranti – dvs. prisen fastlåses i tre år. 
I får forudsigelige omkostninger og nem administration.

Om Microsoft Office Professional Plus 2010

Office Professionel er den ideelle løsning til virksomheder. Det giver jer alt, hvad I har brug for til at kommunikere, oprette og dele dokumenter, nærmest uanset hvor I befinder jer. Pakken indeholder følgende programmer: Outlook, Word, Excel, Power Point, One Note, Publisher, Access, InfoPath, SharePoint Workspace og Lync.

Kontakt NORRIQ på 7020 1212 for yderligere information.

Bemærk:
Tilbuddet er gældende fra 1. oktober 2011 til og med 31. december 2011.
*Undtaget er licenstyperne Open Value (OV) og Open Value Subscription (OVS).

Microsoft Office Professional Plus 2010 Office pakke Open Value Subscription Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK