Til efteråret frigiver Microsoft den seneste version af Microsoft Dynamics NAV. Den nye version indeholder forskellige banebrydende nyheder i både funktionalitet, arkitektur og platforme. Det er f.eks. blevet lettere end nogensinde før at anvende Microsoft Dynamics ”i skyen”. Med få klik vil det være muligt at få en ny Microsoft Dynamics NAV op at køre ”i skyen”.

På Microsoft Løsningsdag vil NORRIQ, der er Nordens største forhandler af Microsoft Dynamics NAV, præsentere et ”smugkig” på de mange nyheder.

Nogle af de mest banebrydende nyheder er:

 • Det er nu muligt at få Microsoft Dynamics NAV i en Cloud-version via Microsoft AZURE. Det gør outsourcing af it og infrastruktur meget lettere og billigere. 
 • Det er fuld integration imellem Microsoft Dynamics NAV, Office365 og CRM Online
 • Microsoft Dynamics NAV kan nu anvendes i tre typer af klienter – alle rollebaserede
  o NAV 2013 Windows client – samme “look ’n’ feel” som Office 2010
  o NAV 2013 Web client
  o NAV 2013 SharePoint client
 • Forbedret performance blandt andet ved brug af Queries, og med direkte adgang fra Microsoft Excel. Microsoft Dynamics NAV kan nu udnytte Microsoft SQL serveren mere optimalt.
 • Endnu hurtige opstart af nye virksomheder og regnskaber via Microsofts Rapid Implementation Methode (RIM), hvilket gør denne proces hurtigere og billigere. Business Chart og TimeLine Visualization Add-Ins, som brugeren selv kan konfigurere, bruge og gemme, så de fornødne informationer vises til brugeren på de rigtige tidspunkter.
 • Cost Accounting and Cash Flow Forecasting med grafer mm. muliggør en forbedret likviditetsstyring
 •  Endnu bredere og dybere Warehouse Management
 • Warehouse Management integreret fuldt ud med Service Management og med Time Sheet funktionaliteten, så Microsoft Dynamics NAV fungerer endnu mere som én samlet løsning og ikke som flere selvstændige moduler.
Kom til Microsoft Løsningsdage og hør meget mere. Tilmeld dig her.
Microsoft Dynamics NAV frigiver Microsoft Microsoft Dynamics NAV 2013 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK