NORRIQs Corporate Information Platform giver dig en professionel og brugervenlig intranetløsning baseret på SharePoint 2010. Den sikrer vidensdeling, kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen.

NORRIQs Corporate Information Platform er en helt ny måde at tænke informationsdeling på tværs af virksomhedens afdelinger. Med udgangspunkt i Microsoft SharePoint får I markedets bedste Intranet-løsning med mulighed for uanede funktionaliteter. Løsningen giver også en unik mulighed for at udvide med integration til Outlook.

Microsoft SharePoint – den klassiske intranetportal

NORRIQ Corporate Information Platform er baseret på Microsoft SharePoint. Løsningen gør det lettere for medarbejdere at dele oplysninger med andre, administrere dokumenter fra start til slut samt publicere rapporter, nyheder mv. I intranet-pakken ligger en brandingpakke, der tilpasses dine ønsker til design, så jeres intranet kan komme til at ligne jeres hjemmeside.

Integration til Outlook

Den nye integration til Outlook er banebrydende i forhold til, hvordan virksomhedens medarbejdere tilgår og anvender information på tværs af afdelingerne. Alle erfaringer viser, at medarbejderne i forvejen anvender Outlook til både at udveksle og gemme informationer. NORRIQ anbefaler derfor, at man i stedet for at introducere endnu et system sørger for, at de rette informationer er tilgængelige fra SharePoint direkte i Outlook. Det er nemlig det system, som medarbejderne allerede anvender.  

Med integrationen til Outlook kan medarbejdere dele e-mails og dokumenter i SharePoint direkte fra Outlook. De kan også vedhæfte dokumenter fra SharePoint til e-mails direkte i Outlook, uden først at skulle finde dokumenterne i SharePoint.

Lige nu og frem til nytår kan du købe NORRIQ Corporate Information Platform for 50.000 kr. (normalpris 75.000 kr.)
Bemærk, at prisen er ekskl. installation, undervisning og abonnement. 

Tilbuddet er gældende frem til d. 31.12.2011.

intranetportal Corporate Information Microsoft SharePoint Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK