Toolpack er et effektivt værktøj til planlægning, gennemførelse og opfølgning på din virksomheds performance. Med udgangspunkt i Excel automatiserer Toolpack processen fra budgettering til forecasting og rapportering. Lige nu skal du spare op til 30% på løsningerne fra Toolpack.

Med Toolpack har du mulighed for at decentralisere budgetfasen til relevante nøglepersoner i din organisation. Det skaber bedre forudsætninger for budgetopfølgning – og bedre grundlag for at handle på ændringer. Alle budgetansvarlige grupperer sine kunder eller varer efter behov, præsenterer relevante trends og udarbejder forskellige budgetscenarier.

Enkelt overblik

Med Toolpack bruger du tiden på at analysere dine data frem for at hente og validere dem. Du fører nemt driftsbudget videre til likviditetsbudget. Samtidig udarbejder og simulerer du dine budgetter efter nøgletal og skaber overblik i form af dynamiske resultatopgørelser, balancer og likviditetsflows. Når tallene skal på bordet, præsenterer du nemt og overskueligt din virksomheds likviditetssituation i et grafisk format.

Automatisk budgettering

Toolpack arbejder direkte ovenpå dit økonomisystem, hvor budgetter overføres direkte. På baggrund af sidste års poster får du automatisk budgetforslag, og du får mere tid til at fokusere på forretning frem for manuelt arbejde med regneark.

Hurtig implementering

Toolpack er funderet på Microsoft teknologi og Excel. Det betyder, at alle arbejdsgange er velkendte, og selve implementeringen er kort og ukompliceret.

Kontakt NORRIQ på 7020 1212 for yderligere oplysninger om tilbuddet fra Toolpack.

Tilbuddet er gældende indtil 30. juni 2011 og beregnes på baggrund af den totale licensværdi.

Toolpack Excel Budgettering Forecasting Automatisk budgettering Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK