Lige nu kan nuværende Microsoft Dynamics NAV-brugere, der anvender en såkaldt MBL-licens (modul-baseret-licens) opnå store besparelser på konvertering til en såkaldt BRL-licens (Business Ready Licencing). Har du under 20 brugere eller over 50 brugere i din NAV-licens er kampagnen speciel attraktiv for dig.

Dette kan måske lyde meget teknisk, men bag budskabet kan der gemme sig en stor besparelse for den enkle virksomhed. Det er derfor vores klare anbefaling, at du benytter lejligheden til at overveje, om du har den rette licenstype. Kampagnen er gældende indtil den 22. december 2011 – og NORRIQs licenseksperter sidder klar med svar på, om du med fordel kan skifte licenstype.

Er det relevant for din virksomhed?

  • Hvis du går med overvejelser om at udvide anvendelsen af din Microsoft Dynamics NAV, kan du med stor fordel overgå til en BRL-licens. Den giver adgang til en række nye funktionaliteter i Microsoft Dynamics NAV.
  • Hvis du gerne vil have en mere overskuelig og fremtidssikret licensmodel, kan du også med stor fordel skifte til en BRL-licens. Den giver dig mulighed for yderligere at tilpasse din licens efter virksomhedens størrelse og behov.

Hvorfor slå til lige nu?

Frem til den 22. december 2011 tilbyder Microsoft, at du kan spare endog store beløb på at bytte din licens ud. 

  • Virksomheder med under 20 Microsoft Dynamics NAV brugere
    Du undgår at betale den gældende mindstepris for licenskonverteringen på 49.580 kr. – og du skal således kun betale 2.480 kr. pr. bruger i din NAV-licens.  Det giver en besparelse på op mod 90 procent.
  • Virksomheder med over 50 Microsoft Dynamics NAV brugere
    Du skal kun betale for de første 50 brugere – og sparer således 2.480 kr. pr. bruger, der ligger udover de 50 brugere. Har du eksempelvis 75 brugere i din licens, sparer du således 62.000 kr. på licenskonverteringen under kampagnen. 

Har du brug for mere information?

NORRIQ anbefaler, at du i forhold til spørgsmålet om licenser tager en individuel snak med vores licens-eksperter. På den måde er du sikker på, at få den helt rette rådgivning og undgår dermed at gå glip af en evt. besparelse på en konvertering af din licens.

Betingelser for at anvende kampagnen:

• User Based MBL licenser er ikke omfattet af kampagnen. Kun MBL NAV standard og professional er omfattet.
• BREP genfaktureres på konverteringsdatoen med modregning af evt. forudbetalt BREP. BREP forfaldsdatoen ændres dermed.
• Der kan gælde særlige forhold/priser for licenser som er køb under særlige aftaler/rabatter
 
Kampagnen er gældende frem til d. 22. december 2011

 

Microsoft Dynamics NAV MBL-licens modul-baseret-licens Business Ready Licencing besparelser Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK