Det har aldrig været vanskeligere at se bare to-tre år frem. Derfor er det også sværere end nogensinde at stå ved den berømte skillevej, hvor du skal tage stilling til, om du skal køre videre med din gamle Microsoft Dynamics C5-løsning eller udskifte den.

Flere faktorer spiller ind. Hvis din løsning halter bagud i forhold til virksomhedens udvikling, giver svaret sig selv. Din løsning skal skabe værdi - ikke stå i vejen for din forretning. Den skal bringe dig et skridt foran i dit marked.

Derudover handler det om at se på balancen mellem den fremadrettede værdi din løsning skaber, og de ressourcer du kaster efter den. Går dét regnskab op i din virksomhed?  

Tid til at tegne en streg i sandet?

Vi ser eksempelvis flere virksomheder med ældre C5-løsninger, der måske nok dækker virksomhedens behov, men hvor opdateringer og vedligeholdelse gennem årene har udviklet sig til en krævende og bekostelig affære. Kan du genkende situationen er det klart tid at tegne en streg i sandet. 

Opgrader til NAV 2013 og få en økonomisk kick-start 

Hos NORRIQ arbejder vi hver dag med at give virksomheder i din situation et nyt løft. Mange vælger at tage springet fra en utidssvarende C5 til en nyere version af C5 eller Microsoft Dynamics NAV. Vi har landets mest omfattende C5 og NAV 2013 erfaring, og vi kan også hjælpe din virksomhed. 

NAV 2013 giver dig som standard mere af det hele - hvor som helst og når som helst. For de fleste virksomheder er der store styringsmæssige fordele at hente, men også en særdeles attraktiv økonomisk kick-start. Du kan nemlig kvit og frit konvertere dine C5-licenser til NAV 2013-licenser hos NORRIQ hvis du har et aktivt opgraderingsabonnement.

Jo bedre form dit system er i, desto større værdi for virksomheden – uanset din branche

Tag NORRIQ med på råd, og hør mere om den attraktive økonomiske kickstart og dine forretningsmæssige fordele ved at migrere fra din gamle Microsoft Dynamics C5 til en nyere Microsoft Dynamics C5 eller Microsoft Dynamics NAV. Du er velkommen til at kontakte os på 7020 1212.

Microsoft Dynamics C5 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK