Lige nu er der rigtigt mange penge at spare, hvis du overvejer at opgradere din NAV, eller nedgradere dine eksisterende licenser. Men slå til nu. Microsofts attraktive tilbud er begrænset.

Lige nu har du mulighed for at opgradere din Microsoft Dynamics NAV billigere, og samtidig få nye funktionaliteter og brugere. Microsoft er nemlig frem til den 27. december 2014 aktuel med et tilbud, der skærer op til 50% af dine licensomkostninger og giver dig op til 4 brugere ekstra. Værd at overveje, hvis du har planer om at opgradere din virksomhed med Microsoft Dynamics NAV til 2013 eller 2015. For at benytte det attraktive tilbud kræver det at du som minimum køber Starter Pack med 3 brugere, der er licenseret efter Microsofts nye ”Perpetual Licensing” licensmodel.

Spar ca. 40.000 kr. med "Give Me 5 Starter" (2 gratis brugere)
Tilbuddet giver dig Starter Pack med basal funktionalitet, 3 brugere plus 2 ekstra brugere. Du får altså 5 brugere i alt til særpris, nemlig 22.500 kr. (normalpris 61.500 kr.). Abonnementet afregnes som 16% af prisen før rabat. 

Spar ca. 75.000 kr. med "Give Me 5 + 2 Extended" (4 gratis brugere)
Tilbuddet giver dig Starter Pack plus Extended Pack, 3 brugere, den fulde funktionalitetspakke samt 4 ekstra brugere. Altså 7 brugere i alt og fuld Microsoft Dynamics NAV-funktionalitet for blot 75.500 kr. (normalpris 150.751 kr.). Abonnementet afregnes som 16% af prisen før rabat. 

Hvad er ”Perpetual Licensing”?
Licensmodellen “Perpetual Licensing” blev indført af Microsoft fra og med Microsoft Dynamics 2013. Det er en licensmodel, der gør det nemmere og mere overskueligt for dig at købe NAV-licenser.  

Give Me 5 tilbuddene er f.eks. relevante for dig hvis:

Du holder igen med opgradering fordi du har et inaktivt abonnement
Er du i tvivl om, hvorvidt du kan opgradere med din nuværende licens? Tag os med på råd. Overvejer du at opgradere din NAV til 2013/2015, men holder du lidt igen, fordi dit opgraderingsabonnement er inaktivt? Så betaler det sig for dig at købe nye licenser til den attraktive Give Me 5 kampagnepris. Vores licenskonsulenter hjælper gerne med regnestykket.

Du ønsker at nedgradere dine eksisterende licenser
Er du i en situation, hvor dine licensomkostninger er uforholdsmæssigt store i forhold til dit behov? Kan du ikke umiddelbart nedgradere dem uden at tabe penge? I sådan et tilfælde er det billigere for dig at afvikle dine gamle licenser, og købe nye licenser til den attraktive Give Me 5 kampagnepris. Det, du sparer årligt på abonnementet, finansierer stort set dine nye licenser.


Brug for at vide mere?

Kontakt vores NAV-eksperter i dag på telefon +45 70 20 12 12

Microsoft Dynamics NAV ERP Tilbud Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK