Er du blandt en af de mange virksomheder med en hosted eller en intern Windows Server 2003, bliver du ramt af, at Microsoft stopper supporten 15. juni 2015. Hvad betyder det konkret for dig? Først og fremmest alvorlige, potentielle sikkerhedsrisici. Du bør allerede nu se på, hvordan du kommer videre.

Support til ældre versioner af C5 udløber - Lønopdateringspakker

Ved årsskiftet udløber muligheden for at få support til Microsoft Dynamics C5 version 4.0, 3.0 eller ældre versioner. Dette vil især betydning for alle med en ældre udgave af C5, da man ikke længere vil kunne gøre brug af de lønopdateringspakker, der kommer fra Microsoft to gange om året. 

Lønopdateringspakker

Lønopdateringspakkerne fra Microsoft sikrer, at lønsystemet anvender det seneste regelsæt fra bl.a. SKAT. I den seneste lønopdateringspakke var der f.eks. opdateringer vedrørende multimedieskatten. Ved at sørge for, at C5-løsningen altid er opdateret, kan man imødegår problemer, der kan opstå i forbindelse med kommende krav fra myndighederne.

Opdater til Microsoft Dynamics C5 2010

NORRIQ anbefale, at man opdaterer til en nyere version af C5. Og det er store fordele ved at handle hurtigt! Der vil nemlig være mange virksomheder, der vil vælge at få fortaget en opdatering. Derfor kan der blive rift om at få opdateringen på plads, hvis man venter for længe.

Microsoft Dynamics C5 2010

Microsoft Dynamics C5 2010 er den seneste version af C5. Denne nye version sikrer ikke kun, at man langt ud i fremtiden vil kunne få support på løsningen. Microsoft Dynamics C5 indeholder også en lang række forbedringer, der vil gøre hverdagen lettere. Se flere detaljer på www.norriq.dk/c5-2010.

Forbedringer i Microsoft Dynamics C5 2010 er bl.a.

- En helt ny menu-struktur, som er den, der kendes fra Outlook
- En Quick-menu til de vigtigste daglige arbejdsopgaver
- Dokumenthåndtering: PDF-dokumenter og forbedret integration til Microsoft Office

Kontakt os gerne, så vi sammen kan sikre, at jeres lønsystem bliver klart til årsskiftet!

C5 Opdater C5 Lønopdateringspakker Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK