Hvis du driver forretningen uden for Danmarks grænser, har de nye regler om kontrol af momsnumre sikkert givet dig lidt ekstra arbejde. Du skal nemlig nu kunne dokumentere, at dine samarbejdspartnere er afgiftspligtige og har et gyldigt momsnummer. 

N-VAT er en løsning fra NORRIQ, der automatisk tjekker og dokumenterer momsnumre, så du er sikret, når du handler med dine samarbejdspartnere i EU. N-VAT er en løsning til Microsoft Dynamics C5.

Har du ikke styr på momsnumrene på dine samhandelspartnere, kan du blive mødt med betydelige momskrav. For at undgå bøder kan man selv manuelt foretage en kontrol på SKAT eller EU’s hjemmeside, men kun med et momsnummer ad gangen – og dokumentation for opslaget kan kun ske ved print, der derefter skal arkiveres og gemmes i mapper. Med N-VAT sker alt dette automatisk. 

Normalpris:
Løsningen koster 7.500 kr. ekskl. moms, implementering og opstart. 

Introduktionspris - spar 2.500 kr.
Frem til 1. april 2014 koster løsningen 5.000 kr. ekskl. moms, implementering og opstart. 

Undgå besværet med manuel kontrol af momsnumre. 

NORRIQ har værktøjet til dig.

Kontakt os på 7020 1212.

C5 N-VAT Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK