Spar op til 55 procent på Microsoft Dynamics NAV.

Frem til sommer er der mange penge at spare ved at købe licenser til verdens mest anvendte økonomisystem Microsoft Dynamics NAV. Tilbuddene gælder for alle, der ønsker at komme i gang med den populære Microsoft Dynamics NAV 2013 samt for virksomheder, der allerede har NAV, men som vil udvide enten funktionaliteten eller antal af brugere.

Få fem brugere med fuld adgang og betal for tre – KUN 27.975 kr.

Drømmer du om et nyt og effektivt økonomisystem eller har du allerede en ældre Microsoft Dynamics NAV løsning uden opgraderingsabonnement? I begge tilfælde har NORRIQ og Microsoft et godt tilbud til dig. Du kan lige nu spare 55 procent på den meget populære Microsoft Dynamics NAV 2013 og få den optimale løsning til den mindre eller mellemstore virksomhed. (Normalpris 61.417 kr.).

Dette får du for 27.975 kr. 

  • En ”Starter Pack" til Microsoft Dynamics NAV 2013. En Starter Pack indeholder alle de funktionaliteter inden for finans, debitor, kreditor, salg og indkøb, som de fleste virksomheder har behov for. Inkluderet i en ”Starter Pack” er der tre brugere med fuld adgang.
  • To ekstra brugere med fuld adgang til Microsoft Dynamics NAV 2013

Få endnu mere for det halve

Har dine behov ændret sig, siden du købte din Microsoft Dynamics NAV 2013? Så kan du for halv pris udvide jeres funktionalitet med en ”Extented Pack”.

Spar 50 procent og få:

  • ”Extented Pack” der indeholder funktionalitet, der imødekommer behovene hos den mere avancerede virksomhed så som CRM, projektstyring, avanceret logistik og produktion. (Normalpris 55.834 kr.)

Få op til 20 procent rabat på køb af flere brugere eller objekter til Microsoft Dynamics NAV 2013

Har din virksomhed fuld gang i udviklingen og har du brug for flere brugere eller objekter? Hvis du køber for mere end 335.000 kr. -svarende til prisen for 20 nye brugere - kan du spare mellem 5 procent og 20 procent afhængigt af størrelsen på din ordre. 

Kampagnen kan ikke kombineres med andre kampagner fra Microsoft.

Betingelser for ovenstående tilbud: 

  • Et års abonnementsaftale (BREP) er obligatorisk og er ikke indeholdt i kampagneprisen. Aftalen beregnes på baggrund af Microsofts normale prisliste.
  • Tilbuddet kan kun benyttes en gang per kunde

Tilbuddet gælder frem til den 23. juni 2014.

NAV Starter Pack Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK