Er du hele tiden nødt til at udbygge dit it-system for at kunne følge med udviklingen? Hvis svaret er ja, kan du ende med en ”brændende” platform. Undgå det med en ”Cloud”-løsning fra NORRIQ.

Alting har en ende

De fleste virksomheder har behov for at kunne udvikle og omstille sig hurtigt til de skiftende krav fra omverdenen. Det kan betyde hidtil uforudsete udfordringer for de interne it-systemer, da mange bare vælger at udbygge dem. Men et it-system kan desværre ikke udbygges i en uendelighed, og man risikerer derfor at ende med en ”brændende” platform, der kan blive en dyr historie for virksomheden.

Få en forudsigelig it-løsning og gå i ”skyen” med NORRIQ

Ved at gå i ”skyen” med NORRIQ får du et it-system, der kan udbygges, når det er den bedste løsning og udskiftes, når der er behov for det. Det betyder samtidigt, at du ikke risikerer at skulle bruge en formue på at skifte alt hardware ud på en gang, men kan justere det efter behov.

Med en ”cloud”-løsning fra NORRIQ får du også:

  • Trygheden og sikkerheden ved at vide, at dine data bliver opbevaret i Danmark

  • En skræddersyet it-løsning, der tilpasses netop din virksomheds behov

  • Udgifter der bliver fordelt på et driftsbudget frem for et investeringsbudget

  • En forandringsklar løsning, der er gearet til at møde de skiftende krav fra omverdenen

NORRIQ har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at finde den helt rigtige og fremtidssikrede løsning.

Book en gratis mini-analyse for få klar besked om, hvad vi kan gøre for dig. Klik her

 

Cloud It Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK