Tre konkrete muligheder for fremtiden.

I efteråret annoncerede Microsoft, at alle nye versioner af Microsoft Dynamics C5 fremadrettet vil være baseret på ny teknologi. Udmeldingen har givet anledning til en vis usikkerhed hos virksomheder, der anvender Microsoft Dynamics C5. Hvis du er tvivl om, hvad ændringen kommer til at betyde for din virksomhed, skitser vi her tre muligheder for fremtiden. Er du stadig i tvivl om, kan du kontakte NORRIQ. Vi kan hjælpe dig uanset, hvad du vælger.

Når Microsoft vælger at udskifte teknologien bag Microsoft Dynamics C5, skyldes det, at den nuværende teknologi efterhånden har mere end 15 år på bagen. Og 15 år er i it-sammenhæng lang tid. Teknologien bag Microsoft Dynamics C5 vil fremadrettet være den samme, som ligger bag ”storebroren” Microsoft Dynamics NAV. 

Find dine tre muligheder her:

1. FORLÆNG LEVETIDEN PÅ DIN MICROSOFT DYNAMICS C5

Selvom Microsoft har varslet, at nye versioner af Microsoft Dynamics C5 for fremtiden vil være baseret på ny teknologi, betyder det ikke, at jeres nuværende Microsoft Dynamics C5-løsning holder op med at virke. Supporten på Microsoft Dynamics C5 2012 er i forbindelse med ændringen blevet forlænget, så løsningen bliver opdateret i forhold til lovkrav indtil december 2018.

Hvis I ikke står for at skulle foretage store ændringer i jeres virksomhed, f.eks. opkøb, udvidelse af produktionen eller åbning af nye kontorer i andre lande, vil det give god mening at blive på jeres Microsoft Dynamics C5-løsning i årene frem. 

Assistance til den daglige drift af løsningen og løbende vedligehold kan NORRIQs dygtige og erfarne C5-konsulenter hjælpe med. NORRIQ tilbyde også forskellige hotline- og serviceaftaler, der sikrer, at du kan køre din C5-løsning problemfrit.

Få mere information om fremtiden med C5.

2. SKIFT TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV

Hvis din virksomhed står over for en ekspansion eller hvis I på anden måde forventer, at jeres behov vil ændre sig i løbet af kort tid, vil det i mange tilfælde være klogt at skifte jeres økonomisystem. Et oplagt valg vil være Microsoft Dynamics NAV. NORRIQ har gennem tiden hjulpet mange virksomheder med en hurtig og sikker konvertering fra Microsoft Dynamics C5 til Microsoft Dynamics NAV

Overvejer I at skifte, vil det være en god idé at undersøge, om I har et aktivt opdateringsabonnement. Hvis I har et aktivt opdateringsabonnement, kan I altid få modregnet jeres eksisterende Microsoft Dynamics C5-licensværdi ved køb af licenser til Microsoft Dynamics NAV. Kontakt NORRIQ på 7020 1212 for at høre, om I har et abonnement.

3. SKIFT TIL EN ONLINE-LØSNING FRA NORRIQ

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed og gerne vil have en opdateret C5-løsning, som du betaler en fast lav pris for hver måned kan C5-365 fra NORRIQ være en oplagt mulighed. Løsningen er baseret på Microsoft Dynamics C5 2014 og egner sig til virksomheder med maksimalt tre regnskabsbrugere. 

Læs mere om C5 365 - klik her.

Hvis I er mere end tre brugere og stadig ønsker alle fordelene ved en online-løsning kan NAV-365 fra NORRIQ være det rette valg for jer. Med NAV-365 får du et komplet økonomisystem. Klar til brug med det samme til en fast lav pris. 

Læs mere om NAV 365 - Klik her.

Uanset hvad, du vælger kan NORRIQ hjælpe

Om jeres fremtidige økonomisystem også på sigt skal hedde Microsoft Dynamics C5 vil komme an på en individuel vurdering. Da NORRIQ er Nordens største partner inden for både Microsoft Dynamics NAV og C5 vil vi være i stand til at yde jer kvalificeret rådgivning.

C5 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK