Er du blandt en af de mange virksomheder med en hosted eller en intern Windows Server 2003, bliver du ramt af, at Microsoft stopper supporten 15. juni 2015. Hvad betyder det konkret for dig? Først og fremmest alvorlige, potentielle sikkerhedsrisici. Du bør allerede nu se på, hvordan du kommer videre.

Øget risiko for at blive hacket

Der er kræfter, der konstant arbejder på at udvikle kode til at udnytte ubeskyttede server-miljøer. Og med Microsofts udmelding er risikoen for at blive hacket, få slettet eller stjålet data fra Windows Server 2003-miljøer betragtelig i nær fremtid.

Slut med hosting af Windows Server 2003 hos NORRIQ

Hos NORRIQ gør vi alt for at hjælpe din virksomhed med at forhindre eventuelle svagheder i Windows Server-miljøet, så I opnår et konstant, optimalt beskyttet miljø. Men support-stoppet på Windows Server 2003 platform betyder, at platformen ikke længere vil blive opdateret på sikkerhedssiden. Som konsekvens af den øgede sikkerhedstrussel det skaber, vil vores hostingcenter ikke længere hoste Windows Server 2003-miljøer fra juni 2015. Vi er naturligvis klar til at rådgive dig omkring hvordan du bedst kommer videre på Windows Server platformen.

Har du en Windows Server 2003 stående i virksomheden?

Har du en Windows Server 2003 stående i virksomheden, bør du også reagere nu. Har du en ældre NAV-løsning (version 5, Servicepack 3), skal du være opmærksom på, at en opgradering af dit Windows Server operativsystem til 64 bit platformen også kræver, at du opgraderer af NAV version 5. Minimum en såkaldt run time opgradering. Ellers kan du ikke afvikle din NAV i et nye 64 bit server-miljø. En anden mulighed er at tage springet til NAV 2013 R2, der understøtter 64 bit, og tillige giver dig helt nye muligheder inden for mobilitet, ledelsesinformation, procesoptimering, brugeroplevelse og drift.

Det handler om at få en aktiv strategi

Du har flere muligheder for at komme videre. Men vigtigst er det at du hurtigt får pejlet dig ind på en aktiv strategi for den rigtige Windows Server-fremtid. NORRIQ er klar til at hjælpe, uanset hvilket drifts-scenarie du fokuserer på. Kontakt os og book et møde med nogle af landets skarpeste infrastrukturkonsulenter.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om Windows Server 2003, så kontakt Janus Døssing på 51 59 66 76 eller janus.dossing@norriq.com

Windows Server Microsoft NAV Like

Janus Døssing

Sales Lead Infrastructure & Cloud Services at NORRIQ
da-DK