9 gode grunde til at bruge BI

· Business Intelligence · 4 minutter

Data er virksomhedens hjerteblod. De rummer gylden forretningsindsigt, som er vigtig for at din virksomhed kan differentiere sig - men det forudsætter, at du nemt kan transformere data til viden. Her får du 9 gode grunde til at bruge BI til denne opgave.

Sådan hjælper BI virksomheder med at træffe bedre beslutninger

Sådan hjælper BI virksomheder med at træffe bedre beslutninger

· Business Intelligence · 4 minutter

Der tales ofte om fordelene ved Business Intelligence, men meget sjældent om, hvad Business Intelligence egentlig er. Det får du en forsmag på her.

Sommertilbud på BI-moduler fra TARGIT

· Business Intelligence · 1 minutter

Hvis du allerede anvender en Business Intelligence løsning fra TARGIT er der frem til 1. juli meget at spare ved at købe ekstra moduler i TARGIT Decision Suite. Så går du med overvejelser om at købe f.eks. data discovery-værktøjer, self-service analytics, rapportering eller dashboards er det nu, du skal slå til.

BI til iPad - dine forretningskritiske tal lige ved hånden

· Business Intelligence · 5 minutter

Kravet om mobilitet er stærkt stigende – og for mange er det ikke længere nok kun at kunne tilgå mails og kalender, når man er på farten. Mange har også behov for at kunne se forretningskritiske tal og analyser på deres iPhone eller iPad, når de ikke er på kontoret.

Kom i gang med Business Intelligence for KUN 50.000 kr.

· Business Intelligence · 3 minutter

NORRIQ tilbyder nu en ”BI-basispakke” til Microsoft Dynamics NAV. På baggrund af vores mangeårige erfaring med Business Intelligence har vi udviklet en ”BI-basispakke”, der gør det muligt for jer at få implementeret et effektivt analyse- og rapporteringsværktøj til en fornuftig pris. Med en BI-Basispakke fra NORRIQ får I altid den rette information, til rette tid og til rette person.

da-DK