9 tegn på at din virksomhed har brug for CRM

9 tegn på at din virksomhed har brug for CRM

· CRM · 4 minutter

”To CRM or not to CRM” – det er ikke længere spørgsmålet for virksomheder. CRM er mere relevant end nogensinde, og udgør i dag hjørnestenen i de bedst performende virksomheder. Spørgsmålet er: Hvordan undgår du at løbe ind i de CRM-udfordringer, der hidtil har holdt virksomheder som din tilbage fra at høste de oplagte fordele – som f.eks. at sikre, at dine sælgere bruger ressourcerne på de mest interessante leads og de mest lønsomme kunder?

CRM: Dyrt, besværligt og tidskrævende? Ikke med NORRIQs CRM Rapid Value

· CRM · 4 minutter

Mange virksomheder vil gerne i gang med CRM. Måske også din? Men holder du dig tilbage, fordi du opfatter CRM-projekter som dyre, besværlige og tidskrævende? NORRIQ har lanceret CRM-implementeringspakken CRM Rapid Value, der gør det økonomisk, nemt og hurtigt komme i gang med CRM.

Microsoft Dynamics CRM 2013 – netop frigivet

· CRM · 2 minutter

Microsoft har netop lanceret den nyeste version af Microsoft Dynamics CRM 2013. Med Microsoft Dynamics CRM 2013 er brugervenligheden i top med et helt nyt interface, mobil tilgang og en lang række nye og forbedrede funktionaliteter.

Microsoft Dynamics CRM 2011 R8 - nu på iPads og i alle browsere

· CRM · 2 minutter

Service-update giver nye muligheder i CRM - undersøtter iPad og andre mobile enheder, browser-uafhængig, SQL server 2012 og sociale funktioner.

NORRIQ CRM online – kom i gang for blot 229,25 kr.

· CRM · 4 minutter

Med Microsoft Dynamics CRM Online får du den velkendte stærke CRM-software leveret som cloud-tjeneste fra Microsoft. Det giver øjeblikkelig adgang overalt med en forudsigelig og økonomisk understøttet serviceniveauaftale (SLA).

da-DK