chevron_right

Spørg dig selv, hvornår du skal skifte NAV til Business Central

Du ved, at din Dynamics NAV-løsning kører på de sidste dampe. Og hvis du har C5, så er tanken faktisk løbet tør. Derfor overvejer du nu en opgradering til Business Central Cloud. For der er ingen vej udenom. Du kan også vælge et helt andet ERP-system, men faktum er, at du ikke kan holde fast i NAV eller C5 meget længere.

chevron_right

Håndter dine kunder og styr dit salg med CRM

Customer Relations Management eller håndtering af kunderelationer. Ja, det kan gøres med software. Hvis først du har skabt en relation og fået den oprettet i din CRM-softwareløsning, så kan du pleje relationen og hele din pipeline derfra.

chevron_right

Forretningsdrift i coronaens tid

Hurtig omstilling er kendetegnene for de virksomheder, der overlever corona, når virus inficererer ordrebøger og regnskaber. Nogle har omlagt produktionen, så de leverer varer, der passer til den efterspørgsel, der er i markedet nu. Andre behøver ikke omlægge hverken produktion eller afskrive lagerbeholdning – de skal blot tilpasse forretningen til den måde, som markedet nu efterspørger varer. Og markedet efterspørger varer online mere end nogensinde før. Det gælder for både B2B og B2C.

chevron_right

Microsoft har et tilbud man ikke kan afslå

Hvad siger I til at få 60 procent rabat på cloud licenser til Business Central OG få delt licensbetalingen på jeres nuværende løsning ud på 12 måneder? Nogle vil nok mene, at det er et af den slags tilbud, man ikke kan afslå…

chevron_right

OWM er klar til Microsoft Dynamics 365 Business Central

NORRIQ’s Online Warehouse Management løsning, som digitaliserer og effektiviserer alle lageroperationer, er nu klar til den nyeste version af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om kort tid er OWM også at finde i Microsoft AppSource og understøtter dermed Cloud versionen af Business Central, som afløser NAV

chevron_right

Kan din Field Service-funktion drive vækst?

I disse dage er der ét spørgsmål, alle virksomhedsledere bør stille sig selv: Kan mit servicecenter transformeres til et profitcenter? Mange steder vil svaret nemlig være, ”ja”. Ikke mindst hvis du tilfører digitale kræfter – og griber nogle af de mange nye muligheder inden for Field Service.

chevron_right

Digital transformation - 9 gode råd og lidt stof til eftertanke

Begrebet digital transformation bruges i øjeblikket flittigt blandt virksomhedsledere. Og selvom begrebet har højt til loftet, er det langt fra en højtravende floskel. Digital transformation handler nemlig ikke om disruption eller om at revolutionere sit marked. Det handler om at gøre sin virksomhed så effektiv og lønsom som mulig.

chevron_right

Tid til PIM? 4 tegn du ikke må overse

Hvis I har mange produkter, eller I markedsfører jer i mange kanaler, kan det blive dyrt at vente for længe med en PIM-løsning, der effektivt samler alle produktinformationer i ét system. Vi har samlet 4 tegn på, at I er klar til PIM.

chevron_right

Din webshop er for langsom!

Hastighed på din webshop er et afgørende konkurrenceparameter. Hvis du selv har opfattelsen af at din webshop kunne være hurtigere, så tøv ikke med at gøre noget ved det. Kunderne har ikke tid til at vente på at din webshop skal vise dem billeder, videoer, varianter, priser m.v. Det samme gælder Google. Du bliver straffet på dine placeringer, når ikke din webshop performer!

chevron_right

NORRIQ samlede hundredevis af virksomheder til digitalt boost

”Det er banebrydende, hvad der sker lige nu. Og selvom det stiller krav om mere bevidste beslutninger at være på vej ind i noget nyt, har det aldrig været nemmere at effektivisere sin virksomhed med digitalisering”. Sådan indledte stifter af og administrerende direktør i NORRIQ, Bo Martinsen, dette års Microsoft Dynamics Day, hvor hundredevis af virksomheder fik inspiration til deres egen digitale rejse.

chevron_right

IoT revolutionerer e-handel. Sådan bliver du klar.

Internet of Things (IoT) har på relativt få år vendt op og ned på de fleste menneskers og virksomheders dagligdag. Og udviklingen stopper ikke foreløbig. Et godt eksempel er de nye, intelligente stemmestyrede højtalere, som giver e-handels-virksomheder en ny kanal at forholde sig til.

chevron_right

Microsoft Dynamics NAV 2018 er landet

Med frigivelsen af Microsoft Dynamics NAV 2018 får du nye, stærke muligheder for at tage næste skridt på vej mod jeres digitale transformation. Det handler om at effektivisere, automatisere og integrere alle jeres processer og jeres værdikæde, og give medarbejderne nem adgang til de bedste værktøjer og opdateret data, når og hvor som helst.

chevron_right

Directions EMEA 2017: Tenerife set i Madrid!

Mange mennesker forbinder efteråret med starten på en mørk, våd og grå periode, der bare skal overstås i en fart. Men for os her i NORRIQ er det en sæson, vi ser frem til, eftersom det er den tid på året, hvor Directions EMEA finder sted.

chevron_right

NORRIQ indgår aftale om strategisk samarbejde med Dustin, som indebærer et salg af NORRIQs hosting- og IT-infrastrukturforretning.

Motiveret af et ønske om fortsat at kunne levere markedsledende IT-driftsløsninger i Danmark og internationalt, har NORRIQ indgået aftale om et tæt strategisk samarbejde med Dustin, der er en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter og services. Aftalen indebærer, at NORRIQ sælger sin hosting- og IT-infrastrukturforretning til Dustin - der nu vil være en betydelig spiller på IT-driftsmarkedet.

chevron_right

6 gode råd: Sådan fik Plantorama succes med BI

Business Intelligence er vejen til bedre beslutninger og en mere målstyret virksomhed. Overvejer du BI? Ved du, hvordan du får succes med projektet? Her er 6 gode råd fra CFO Torben Castenskiold fra Plantorama, der har været på en succesfuld BI-rejse.

chevron_right

9 gode grunde til at bruge BI

Data er virksomhedens hjerteblod. De rummer gylden forretningsindsigt, som er vigtig for at din virksomhed kan differentiere sig - men det forudsætter, at du nemt kan transformere data til viden. Her får du 9 gode grunde til at bruge BI til denne opgave.

chevron_right

E-handel - det nye sort for B2B

Et stigende antal B2B-virksomheder har accelereret deres forretning ved at tage e-handel til sig, så kunderne nu også kan købe varer og tjenester udenfor den traditionelle åbningstid.

chevron_right

Er du klar til at gribe væksten?

Vidste du, at verdens største hotelkæde ikke har nogen hotelværelser? At verdens største taxaselskab ikke ejer én eneste taxa? Eller at verdens største detailkæde ingen butikker har? Et markant opgør med de klassiske forretningsmodeller har gjort Airbnb, Uber og Amazon til banebrydende, globale virksomheder, der sender chokbølger gennem deres markeder.

da-DK
Kontakt os