chevron_right

Spørg dig selv, hvornår du skal skifte NAV til Business Central

Du ved, at din Dynamics NAV-løsning kører på de sidste dampe. Og hvis du har C5, så er tanken faktisk løbet tør. Derfor overvejer du nu en opgradering til Business Central Cloud. For der er ingen vej udenom. Du kan også vælge et helt andet ERP-system, men faktum er, at du ikke kan holde fast i NAV eller C5 meget længere.

chevron_right

Microsoft har et tilbud man ikke kan afslå

Hvad siger I til at få 60 procent rabat på cloud licenser til Business Central OG få delt licensbetalingen på jeres nuværende løsning ud på 12 måneder? Nogle vil nok mene, at det er et af den slags tilbud, man ikke kan afslå…

chevron_right

OWM er klar til Microsoft Dynamics 365 Business Central

NORRIQ’s Online Warehouse Management løsning, som digitaliserer og effektiviserer alle lageroperationer, er nu klar til den nyeste version af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om kort tid er OWM også at finde i Microsoft AppSource og understøtter dermed Cloud versionen af Business Central, som afløser NAV

chevron_right

NORRIQ samlede hundredevis af virksomheder til digitalt boost

”Det er banebrydende, hvad der sker lige nu. Og selvom det stiller krav om mere bevidste beslutninger at være på vej ind i noget nyt, har det aldrig været nemmere at effektivisere sin virksomhed med digitalisering”. Sådan indledte stifter af og administrerende direktør i NORRIQ, Bo Martinsen, dette års Microsoft Dynamics Day, hvor hundredevis af virksomheder fik inspiration til deres egen digitale rejse.

chevron_right

Microsoft Dynamics NAV 2018 er landet

Med frigivelsen af Microsoft Dynamics NAV 2018 får du nye, stærke muligheder for at tage næste skridt på vej mod jeres digitale transformation. Det handler om at effektivisere, automatisere og integrere alle jeres processer og jeres værdikæde, og give medarbejderne nem adgang til de bedste værktøjer og opdateret data, når og hvor som helst.

chevron_right

Directions EMEA 2017: Tenerife set i Madrid!

Mange mennesker forbinder efteråret med starten på en mørk, våd og grå periode, der bare skal overstås i en fart. Men for os her i NORRIQ er det en sæson, vi ser frem til, eftersom det er den tid på året, hvor Directions EMEA finder sted.

da-DK
Kontakt os