chevron_right

Håndter købsfakturaer med social afstand

Distribution af fysiske bilag kan være en tung og arbejdskrævende proces under almindelige omstændigheder. I denne krisetid er opgaven ret umulig. Du kan effektivisere hele købsfakturaens arbejdsflow med digitalisering og automatisering af betalingsprocesserne.

chevron_right

9 gode råd om digital transformation

Begrebet digital transformation bruges i øjeblikket flittigt blandt virksomhedsledere. Og selvom begrebet har højt til loftet, er det langt fra en højtravende floskel. Digital transformation handler nemlig ikke om disruption eller om at revolutionere sit marked. Det handler om at gøre sin virksomhed så effektiv og lønsom som mulig.

chevron_right

NORRIQ samlede hundredevis af virksomheder til digitalt boost

”Det er banebrydende, hvad der sker lige nu. Og selvom det stiller krav om mere bevidste beslutninger at være på vej ind i noget nyt, har det aldrig været nemmere at effektivisere sin virksomhed med digitalisering”. Sådan indledte stifter af og administrerende direktør i NORRIQ, Bo Martinsen, dette års Microsoft Dynamics Day, hvor hundredevis af virksomheder fik inspiration til deres egen digitale rejse.

chevron_right

IoT revolutionerer e-handel. Sådan bliver du klar.

Internet of Things (IoT) har på relativt få år vendt op og ned på de fleste menneskers og virksomheders dagligdag. Og udviklingen stopper ikke foreløbig. Et godt eksempel er de nye, intelligente stemmestyrede højtalere, som giver e-handels-virksomheder en ny kanal at forholde sig til.