chevron_right

Forretningsdrift i coronaens tid

Hurtig omstilling er kendetegnene for de virksomheder, der overlever corona, når virus inficererer ordrebøger og regnskaber. Nogle har omlagt produktionen, så de leverer varer, der passer til den efterspørgsel, der er i markedet nu. Andre behøver ikke omlægge hverken produktion eller afskrive lagerbeholdning – de skal blot tilpasse forretningen til den måde, som markedet nu efterspørger varer. Og markedet efterspørger varer online mere end nogensinde før. Det gælder for både B2B og B2C.

chevron_right

Tid til PIM? 4 tegn du ikke må overse

Hvis I har mange produkter, eller I markedsfører jer i mange kanaler, kan det blive dyrt at vente for længe med en PIM-løsning, der effektivt samler alle produktinformationer i ét system. Vi har samlet 4 tegn på, at I er klar til PIM.

chevron_right

Din webshop er for langsom!

Hastighed på din webshop er et afgørende konkurrenceparameter. Hvis du selv har opfattelsen af at din webshop kunne være hurtigere, så tøv ikke med at gøre noget ved det. Kunderne har ikke tid til at vente på at din webshop skal vise dem billeder, videoer, varianter, priser m.v. Det samme gælder Google. Du bliver straffet på dine placeringer, når ikke din webshop performer!

da-DK
Kontakt os