Udnyt det digitale potentiale i effektiv projektstyring

Mange projekt- og servicebaserede virksomheder udnytter i dag ikke potentialet i digitalisering. Styringen af projekter foregår i egne databaser, systemer eller regneark, mens tidsregistrering og fakturering foregår i et separat ERP-system. Ud over en masse spildt tid med at lede efter data i forskellige systemer, er konsekvensen ineffektiv administration, fejl og manglende overblik over økonomien i projekterne. Project Service Automation er et farvel til alt det. Med NORRIQ får du den mest effektive projektstyringsløsning på markedet, der samler det hele i ét system med én database – selvfølgelig fuldt integreret i Microsoft Dynamics 365-platformen og baseret på best practice.

Én løsning forbinder processer, mennesker og data

Med NORRIQ får du et fuldt integreret projektstyringsværktøj, der giver dig kontrol over projekter, deres økonomi og performance. Det betyder, at I kan maximere jeres ydeevne, levere projekter til tiden og til budget - og øge faktureringsgraden markant.

Få digitalt klarsyn

Project Service Automation-løsningen fra NORRIQ er baseret på Progressus, der er state-of-the-art inden for projektstyringsværktøjer og en af de få løsninger, der tilbyder reel integration til ERP-miljøet. Løsningen er udviklet til alle former for projekt- og servicevirksomheder, og tilbyder et unikt digitalt klarsyn ved at integrere alle processerne i moderne projektstyring med Dynamics 365 Business Central og Microsoft Dynamics NAV. 

Med andre ord får du en fuldt integreret løsning, der forbinder processer, mennesker og data hele vejn fra A-Z. Løsningen er udviklet til Microsoft Office 365, så dine medarbejdere kan bruge de værktøjer de allerede kender og få de bedste forudsætninger for at performe. 

  • Bygger på Microsoft-platformen, er cost-effektiv og nem at bruge
  • Tilpasser sig nemt enkelte projekter
  • Sikrer opdaterede projektinformationer - i realtid
  • Giver fuldt overblik over ressourcer og budget

Effektivisér hele værdikæden i jeres projekt

Med Project Service Automation kan I fjerne mange af de klassiske udfordringer ved projektbaserede aktiviteter. Løsningen automatiserer og løfter nemlig alle processerne i projektstyring - hele vejen fra projekternes start til evaluering og analyse:

Templates sikrer best practice thumb_up

Med NORRIQ's projekstyringsværktøj kan du skabe konsistens i jeres projekt setup, og nemt og hurtigt sikre, at projekterne altid er korrekt oprettet. Løsningen tilbyder skræddersyede skabeloner, der betyder, at I altid starter med best practice.

Opret projekter på under ét minut repeat

Alt for mange virksomheder bruger unødvendig lang tid på at oprette projekter. Med NORRIQ's projekstyringsværktøj starter man aldrig helt forfra - i stedet kan man oprette projekter og være i gang på under ét minut. 

Digital planlægning og budgettering business

Med data i forskellige systemer, regneark eller skuffer er det tæt på umuligt at have et opdateret overblik over ressourcer og kompetencer. Forestil dig, hvor nemt, hurtigt - og frem for alt - effektivt du planlægger og budgetterer, når alle de data, du skal bruge, er samlet ét sted i en database, der altid er opdateret. 

Nem timeregistrering schedule

Effektiv håndtering af finansielle data som f.eks. timeregistrering og udgifter, er helt afgørende for faktureringsgraden. Med Project Service Automation kan du time- og udgiftsregistrere, hvor du har lyst. Det betyder lettere arbejdsgange, færre fejl - og at du hele tiden har et opdateret overblik over dine projekter og ressourcer. 

Fleksibel og simpel fakturering credit_card

Fakturering og opgørelse af IGVA er typisk en meget kompleks og tidskrævende proces. En Project Service Automation-løsning fra NORRIQ letter arbejdsgangen markant, hvilket både frigiver ressourcer og øger kundetilfredsheden, og så kan du både fakturere som fast pris og efter regning på samme projekt.

Optimal styring med Analytics dashboard

Manglende overblik og gennemsigtighed gør det svært at vurdere projekternes reelle performance. Med en Project Service Automation-løsning fra NORRIQ er alle data samlet ét sted, og analyser og forecasts kan nemt visualiseres i dashboards efter behov. 

Hvorfor vælge Project Service Automation fra NORRIQ?

NORRIQ har mange års erfaring med at skabe værdi med digitalisering i projekt- og servicebaserede virksomheder. Andre stærke virksomheder har valgt NORRIQ.

Interesseret i at høre mere om dine muligheder med Project Service Automation?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak

da-DK
Kontakt os